Aktywne Wpisy
damianooo8 +108
adi0 +971
Info ze sztabu kryzysowego:
Gość, który wczoraj ukradł dwie pompy odprowadzające wodę z zalanej piwnicy, został dzisiaj błyskawicznie osądzony i skazany na 8 miesięcy bezwzględnego więzienia - bez możliwości wcześniejszego wyjścia.
#powodz #wroclaw #kryminalne #sadowewyroki #zlodzieje #policja #polska
Gość, który wczoraj ukradł dwie pompy odprowadzające wodę z zalanej piwnicy, został dzisiaj błyskawicznie osądzony i skazany na 8 miesięcy bezwzględnego więzienia - bez możliwości wcześniejszego wyjścia.
#powodz #wroclaw #kryminalne #sadowewyroki #zlodzieje #policja #polska
@hub_bub: Dlatego właśnie nie oglądają YT. Mam większość streamingów, ale to się też skończy jak dojadą wszędzie współdzielenie tak jak na Netflixie.
U mnie jak gówniaki chcą obejrzeć coś to dostęp do zripowanych kreskówek na dysku to max co dostaną do oglądania.
Stary Jetix, cartoon network, wieczorynki, pełnometrażowe animacje. Wolę żeby żyły w tej przestarzałej bańce offline niż dawać im dostęp do potężnego medialnego narzędzia, którego mechanizmów nie rozumieją. Tym bardziej bazując na algo pejsbukowe dzisiaj ogląda gówniak peppę a algo jutro będzie
Jak ogląda youtube to zazwyczaj przy mnie, ale sam mu wybieram film i pilnuje żeby nie przełączał. Na yt algorytm na szczęście jest taki że nawet jeśli ogląda na moim koncie to po bajce rekomenduje inne bajki w takim samym stylu.
Raz może się zdarzyło że coś oglądał i przełączył sobie młodziak
ReVanced na androida to takie premium ale za darmo ( ͡º ͜ʖ͡º)
@hub_bub: najłatwiej chomikuj.pl ale trzeba trochę zapłacić.
Ewentualnie jakieś Polskie torrenty, ale na tym się nie znam za bardzo.
Albo jakieś kreskowki.tv i rippujesz samemu.
Żeby gdzieś jeszcze był cały cartoon network z lat np. wczesnych 2000, to spoko, a tak to masz tylko pojedyncze kreskówki. Kiedyś był boomerang (hehe boomer) ale teraz chyba nawet tam puszczają padło. Klasyka kreskówek typu Tom&Jerry, Flinstonowie, Jetsonowie, stary Scooby-Doo, Dexter, Chojrak itd. są tematycznie i wartościowo zawsze aktualne.
@hub_bub: jest przeciez youtube kids na premium.
Na Disneyu tylko dobre jest to ze jest Spidey i Super kumple. Reszta fajnych bajek dla dzieci jest na YT albo porozrzucana po różnych platformach streamingowych. Swinka pepe jest np na HBO Max albo na YT wlasnie
@NiBBonacci: Ty robisz ze swoich współczesną polską wersję amiszy?