@nietak7: Ja czytam ich wpisy i oni obwiniają, opozycje że PiS rozwalił budżet więc opozycja woli nie realizować obietnic xD Gdzie tu wada? xDDD 1. Opozycja nigdzie nie powiedziała że sie wycofa. 2. Jeśli ogłoszą że się wycofują to mój szacunek do nich wzrośnie niż spadnie, bo no jak pis rozwalił budzet to jest to właściwa decyzja. No ale dla konfiarzopisowcow to jest minus. Lepiej realizować obietnice i rozwalic gospodarke,
@andrzej-roman: akurat nie istnieje dzięki władzy bo nigdy nie zagłosowałem na po pis. I tutaj nie macie racji, a ja tymczasem płacę te pity i dobrze wiem że jak socjalizm będzie dalej, tak na wprowadzają jeszcze więcej głupot, i się nie łudzę.
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Opozycja nigdzie nie powiedziała że sie wycofa.
2. Jeśli ogłoszą że się wycofują to mój szacunek do nich wzrośnie niż spadnie, bo no jak pis rozwalił budzet to jest to właściwa decyzja.
No ale dla konfiarzopisowcow to jest minus. Lepiej realizować obietnice i rozwalic gospodarke,
@SirSherwood: nie xD ale fajnopolaczek jak nie zrobi sobie chochola to nie ma jak dyskutowac xD
I tutaj nie macie racji, a ja tymczasem płacę te pity i dobrze wiem że jak socjalizm będzie dalej, tak na wprowadzają jeszcze więcej głupot, i się nie łudzę.
@Anon_daru: Część ze względu na to że PiS to partia kliencka USA, a w ogólnym rozrachunku USA > Niemcy jeżeli chodzi o zachowanie suwerenności Polski
@Phallusimpudicus: co? Przecież konfiarstwo nienawidzi USA xD
@yhbgrobdoivbvwamsv: No jestem fajnopolaczkiem, wole być tym niż katozamordystą jak kiedyś byłem xD