Aktywne Wpisy
Idziemy na katastrofę demograficzna, a w mediach cisza. Czy ktoś z rządzących ma w ogóle świadomość co nam grozi? Czy jakieś kroki są podejmowane? Ktoś coś wie?
Ja wiem ze sprawą jest skomplikowana i wymaga systemowego rozwiązania, no ale coś trzeba robić w te stronę.
W mojej ocenie trzeba totalnie zreformować rynek mieszkań, rozpocząć szeroką kampanie promująca macierzyństwo a nie robienie kariery. I zacząć w końcu pompowac kase w młodych ludzi i
Ja wiem ze sprawą jest skomplikowana i wymaga systemowego rozwiązania, no ale coś trzeba robić w te stronę.
W mojej ocenie trzeba totalnie zreformować rynek mieszkań, rozpocząć szeroką kampanie promująca macierzyństwo a nie robienie kariery. I zacząć w końcu pompowac kase w młodych ludzi i

Myslovitz +80
źródło: temp_file4293789144889316521
Pobierz

Mega wygodny według mnie. Niestety pół roku temu jak zdecydowałem się kupić 2 sztukę to nieźle musiałem się nagimnastykować aby go dostać. Nie mniej jednak warto szukać ;)
Cena jest nieco większa ale mam już go prawie 3 lata i nigdy nie było żadnego problemu. Nawet jak miałem go wypchanego do granic możliwości a musiałem go zapinać i rozpinac na kontrolach bagażowych na lotniskach
https://www.x-kom.pl/p/323595-plecak-na-laptopa-targus-strike-173-gaming-laptop-backpack.html
jestem zadowolony, bardzo pojemny (sporo roznych rozwiazan wewnatrz), wygodny z tego co wiem to jest też wersja 15"
miesci się pod siedzeniem w samolocie - dla mnie same plusy