Aktywne Wpisy
#kanalzero Streści ktoś o co afera? Nie mam czasu obejrzeć
future_taylor +176
nie ma to jak zapewniać sobie zasiegi wycierając sobie gebe ignasiem, stanowski jest kawałem szmaty. #kanalzero
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Ja wiem ze sprawą jest skomplikowana i wymaga systemowego rozwiązania, no ale coś trzeba robić w te stronę.
W mojej ocenie trzeba totalnie zreformować rynek mieszkań, rozpocząć szeroką kampanie promująca macierzyństwo a nie robienie kariery. I zacząć w końcu pompowac kase w młodych ludzi i młodych dorosłych a nie pompować kasę w emerytów.
#demografia #polska #dzieci
@Stachu_a_kto_przy_telefonie: Módlmy się, żeby nic nie zrobili. Dzieci od tego nie przybędzie, ale w naszym portfelu ubędzie na pewno.
@Stachu_a_kto_przy_telefonie: mamy teraz kampanię wyborczą i nawet na debacie nie ma żadnych pytań o demografię. Czasem mam wrażenie, że żyję w jakimś cyrku gdzie jest pytanie o liczbę płci (czyli pytanie które nie ma żadnego znaczenia), a nie ma pytania o największy problem
@Stachu_a_kto_przy_telefonie: Oczywiście skuteczność kampanii, jak zwykle, byłaby zerowa ale co szwagry i wujki by się nachapały to ich.
@Stachu_a_kto_przy_telefonie: a w mojej ocenie możesz być bykiem rozpłodowym.
Narody istniały, i narody znikały, naturalna kolej rzeczy.
@Stachu_a_kto_przy_telefonie: tak. Nie widzisz na ulicach ilu jest "nowych obywateli"? U mnie w mieście na ulicach już z 25% to nie są rodowici polacy.
Jako ciekawostka - Finlandia gdzie panstwo doplaca do wynajmu i ma super niski wiek pojscia na swoje ma dzietnosc 1.25 i ktora takze spada.
źródło: 786b8a07c60dff4068894dbfc2ee7bdecc1968258362fefbbd3e95e43f447f85
Pobierz@Marek_Licyniusz_Krassus: Tortury? więzienie? Przymusowa inseminacja? Pochwal się swoim pomysłem.