Aktywne Wpisy

karolina-oska +115
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Panowie, pomocy. Małżonkowi zamarzył się zestaw narzędzi, chcę mu go sprezentować, ale znam się na tym 2/10.
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie

Warto też odnotować, że na drugim stopniu podium w Grand Prix Brazylii 2009 stanął Robert Kubica. Na ŚwiatWyścigów.pl przeczytacie historię tego wyścigu.
#abcf1 - mój tag o Formule 1, zapraszam każdego mirka i mirabelkę na dawkę pięknej historii :)
#f1 #ciekawostki #honda #historia #motoryzacja #wyscigi
źródło: eeeee
PobierzHonda zawsze coś odwali ;)
Brawn GP powstał że rysunków i prototypów Hondy na przyszły rok. W Red Bull przed tym gdy Verstapen zdobył tytuł mistrza świata zapowiedzieli że odchodzą a później znowu chcieli wracać. Nie wiem kto tam rządzi ale inżynierów i speców mają najlepszych na świecie. Jak się za coś zabiorą to zrobią to najlepiej na świecie.
W 2026 znowu wracają oficjalnie jak zapowiedzieli w tym roku.
Kilka lat później olałem F1 i nie oglądam. To co jest teraz to jakiś nieśmieszny żart. Strasznie nudne, nic się ciekawego nie dzieje i jeszcze te bezbekowe memy ze świata F1.
Wszystko kręciło się wokół słów ,,Podwójny dyfuzor''
źródło: brawn4
PobierzKiedy ciekawostka o tym co Adam Mickiewicz powiedział na torze Monako? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ten bolid zbudowala Honda, Brawn nim tylko jezdzil (i w koncowce roku juz odstawal od konkurencji, ale bufor pkt zdobyty
Trzeba przyznać, że Honda lubi sobie strzelać w kolana xD
BTW: O co cho z Wolfem?
@jaxonxst: i tak i nie, moim zdaniem. Uważam, że sensacją byli na testach przedsezonowych, w Australii i może Malezji. Później już wszyscy wiedzieli, że Brawn będzie mocny, tylko się zastanawiali czy utrzymają tempo rozwoju - jak czas pokazał nie do końca, bo JB już nic nie wygrał po Turcji. Poza tym Honda szykowała się z RA109 na wygrane, o czym wspominał sam Jenson:
https://f1.dziel-pasje.pl/F1_news-5114-Button_liczy_na_wygrane.html
źródło: addtext_com_MDg1ODUxMTcxNTE
Pobierz