Aktywne Wpisy
WhyGuys +36
Mam pytanie do fajnopolaków. Co wam takiego PiS zrobił? Spełniał obietnice wyborcze, obniżył wiek emerytalny do tego przed Tuska, dał dla rodzin 500+ co jest jakby zwrotem z podatku, a teraz podwyższył do 800+, dał młodym do 26 roku życia niepłacenie podatków, nie wpuszczał imigrantów, nie dal się trzymać UE za mordę, mamy potężne wzmocnione wojsko, że ruskie boja się nawet mrugnąć w nasza stronę. Kompletnie zapomnieliście co #!$%@? pan Donald, ale
winsxspl +119
BitComet uruchomiony w tle...
#winsxswspomina
#winsxswspomina
Czy wy jesteście tak bezdennie głupi, żeby myśleć, że ludzie głosują tylko dlatego, że mogą coś dostać?
Ludzie głosowali przeciwko PiS-owi, bo chcą normalności.
A sam mam nadzieję, że Tusk nic nie zrealizuje z tych obietnic socjalnych. Mam nadzieję, że była to jedynie kiełbasa wyborcza.
Rozmawiałem z dziesiątkami ludzi, którzy głosowali za KO/TD. Nikt nie powiedział, że głosuje, bo coś obiecywali.
Ja chcę normalności, poradzę sobie w niej znakomicie bez "prezentów od rządu".
#bekazpisu #wybory #polityka
@vartan:
Ta próbka "normalności" była w czasie pandemii. PO dokręciłaby tak śrubę, że ludzie byliby zwalniani z pracy i lądowali w obozach jak w Australii.
@Godir17: A nie wkurza cię defraudowanie środków ludzi?
@vartan: +1 byczQ
@Wasky tak!!! :) ja już będę zadowolony.
Chociaż wolę KPO i rozliczanie ZERO
@vartan:
Argumentacja godna poziomu umysłowego totalitarnej "opozycji".
@vartan: Czyli Korwin miał rację, tylko niepotrzebnie mówił to na głos.
@vartan: i myślisz że ile procent wyborców po reprezentuje twoja banieczka? 50%, powyżej, poniżej?
800+ będzie i kredyt 0% będzie i szesnasta emerytura też będzie. A jak nie, to PiS za 4 lata wjedzie
@vartan: przypominam ze ta normalnosc to
-miliardowe walki na vacie
-najdrozszy koszt budowy autostrad w Europie i jedne z drozszych na swiecie
-upolitycznione sady uwalajace kazda sprawe przeciw kolegom
-okradniecie obywateli z oszczednosci
-calkowita i bezkrytyczna podleglosc Unii Europejskiej
I wiele wiele innych, normalnych, nowoczesnych i wielkomiejskich walkow.
@vartan: Aha, czyli ty i ci z którymi rozmawiałeś głosowaliście jedynie przeciwko pisowi doskonale wiedząc, że Tusk swoimi obietnicami robi wszystkich w #!$%@?? No faktycznie normalność, że ho ho XD