Aktywne Wpisy

Jak strollować trolla?
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
źródło: Wrrronika pod siebie czasem sika
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file5458514906159884739
PobierzA truskawka to orzech.
Z botanicznego punktu widzenia truskawka jest tak zwanym orzechem zbiorczym. "Miąsz" truskawki nie jest owocem tylko te małe pestki. Ot takie dziwactwo.
Kiedyś za dzieciaka czytałem że np. jabłko to owoc rzekomy, bo faktycznym owocem sa nasionka - pestki.