Aktywne Wpisy
![KarnetNaGlony](https://wykop.pl/cdn/c0834752/8e2e98b2be5e05769306dae2a7d078928a2a4cf17d65151a2aff35d7b060082f,q60.png)
KarnetNaGlony +11
W odniesieniu do afery ja mam wrażenie że ogólnie polski internet upada. coraz mniej tu się dzieje wszyscy się wynieśli na anglojęzyczne strony ja zresztą w sumie też xD skok w jakości jest niesamowity
![mirko_anonim](https://wykop.pl/cdn/c0834752/321ea7dc2985c2bfbf21a6b5598af7c3220625c6954fbbc0a440b525befed626,q60.png)
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co sądzicie o spotkaniach z dziewczynami za pieniądze jak się ma te 20-30 lat? Spróbowałem niedawno pierwszy raz i było bardzo fajnie. Umówiłem się z brunetką w moim wieku (22 lvl) w Warszawie; dziewczyna 5/10 z wyglądu, ale bardzo urocza i miała słodki głosik. Dodatkowo okazała się być studentką psychologii, co mnie szczególnie nie zdziwiło XD Na spotkaniu wleciał facefuck i anal w kilku różnych pozycjach; skończyłem różowej
Co sądzicie o spotkaniach z dziewczynami za pieniądze jak się ma te 20-30 lat? Spróbowałem niedawno pierwszy raz i było bardzo fajnie. Umówiłem się z brunetką w moim wieku (22 lvl) w Warszawie; dziewczyna 5/10 z wyglądu, ale bardzo urocza i miała słodki głosik. Dodatkowo okazała się być studentką psychologii, co mnie szczególnie nie zdziwiło XD Na spotkaniu wleciał facefuck i anal w kilku różnych pozycjach; skończyłem różowej
Wszystkie partie w piątkowym wydaniu Faktów pokazane rzeczowo jeśli chodzi o ostatni dzień kampanii a Konfederacja w negatywnym świetle i o tym że sondaże spadają, mimo że od miesiąca są na podobnym poziomie.
Oczywiście pompowanie Lewicy pokazanej najlepiej, w samych superlatywach.
Żenująca stacja, która ma być czymś innym niż TVP a jest takim samym szambem dezinformacyjnych. To mnie utwierdza w przekonaniu, że system trzyma się mocno.
Dlatego nie rozumiem jak można głosować na opozycję totalna, gdy jest ona tą samą monetą co PIS, tylko po drugiej stronie
#tvn #bekazlewactwa #konfederacja #polska #wybory #polityka
źródło: Screenshot 2023-10-14 at 12-54-12 Czy jestem za likwidacją gotówki Oczywiście że nie!
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mopek666: ty powinieneś o tym najlepiej wiedzieć skoro masz nawalone 1000x więcej postów o polityce ode mnie
@Mopek666: Konfa miała 231 posłów? O czym ty gadasz?
@brednyk: A i bardzo k---a dobrze, w---------ć z tymi nazistami i agentami KGB w postaci brauna
@Mopek666: Do zgłoszenia ustawy potrzeba 15 posłów, Konfa miała 11.
Większość blokująca partię rządząca to 231 posłów, Konfa miała 11.
Nie kompromituj się.
źródło: Screenshot_20231014_133815_Opera
Pobierz@Mopek666: nie wiem czy słyszałeś, ale do przegłosowywania ustaw potrzeba większości
@Mopek666: Trollujesz czy Ci za to płacą?
Tutaj na wykopie masz doskonałe podsumowanie ich osiągnięć i walki o wolność. Nawet teraz pomimo kampanii skupiają się na takich mało popularnych tematach jak debilne zapisy w UE ograniczające
@Instynkt: Serio? Podeślij proszę chociaż trzy linki.