Aktywne Wpisy
![KarnetNaGlony](https://wykop.pl/cdn/c0834752/8e2e98b2be5e05769306dae2a7d078928a2a4cf17d65151a2aff35d7b060082f,q60.png)
KarnetNaGlony +11
W odniesieniu do afery ja mam wrażenie że ogólnie polski internet upada. coraz mniej tu się dzieje wszyscy się wynieśli na anglojęzyczne strony ja zresztą w sumie też xD skok w jakości jest niesamowity
![mirko_anonim](https://wykop.pl/cdn/c0834752/321ea7dc2985c2bfbf21a6b5598af7c3220625c6954fbbc0a440b525befed626,q60.png)
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co sądzicie o spotkaniach z dziewczynami za pieniądze jak się ma te 20-30 lat? Spróbowałem niedawno pierwszy raz i było bardzo fajnie. Umówiłem się z brunetką w moim wieku (22 lvl) w Warszawie; dziewczyna 5/10 z wyglądu, ale bardzo urocza i miała słodki głosik. Dodatkowo okazała się być studentką psychologii, co mnie szczególnie nie zdziwiło XD Na spotkaniu wleciał facefuck i anal w kilku różnych pozycjach; skończyłem różowej
Co sądzicie o spotkaniach z dziewczynami za pieniądze jak się ma te 20-30 lat? Spróbowałem niedawno pierwszy raz i było bardzo fajnie. Umówiłem się z brunetką w moim wieku (22 lvl) w Warszawie; dziewczyna 5/10 z wyglądu, ale bardzo urocza i miała słodki głosik. Dodatkowo okazała się być studentką psychologii, co mnie szczególnie nie zdziwiło XD Na spotkaniu wleciał facefuck i anal w kilku różnych pozycjach; skończyłem różowej
Wszystkie partie w piątkowym wydaniu Faktów pokazane rzeczowo jeśli chodzi o ostatni dzień kampanii a Konfederacja w negatywnym świetle i o tym że sondaże spadają, mimo że od miesiąca są na podobnym poziomie.
Oczywiście pompowanie Lewicy pokazanej najlepiej, w samych superlatywach.
Żenująca stacja, która ma być czymś innym niż TVP a jest takim samym szambem dezinformacyjnych. To mnie utwierdza w przekonaniu, że system trzyma się mocno.
Dlatego nie rozumiem jak można głosować na opozycję totalna, gdy jest ona tą samą monetą co PIS, tylko po drugiej stronie
#tvn #bekazlewactwa #konfederacja #polska #wybory #polityka
Ukraińska polityka była cały czas taka sama, tylko te sanacyjne przygłupy wierzą że honor i wierność to wartości, które w polityce zagranicznej w ogóle mają jakieś znaczenie. Państwa mają wyłącznie interesy, a w interesie naszym powinno być dbanie o obywateli Polski, a nie Ukrainy. Od samego początku jedyną siłą, która o tym mówiła była konfa. Coś do tych łbów polaków wreszcie
@Njal: Trzeba wierzyć w ludzi. Nawet tych najsłabszych. Dla mnie ideą Polskości jest dbanie o najsłabsze i najmniej zaradne jednostki. Właśnie dlatego nie wyrzuca się u nas z mieszkania na bruk, służba zdrowia jest bezpłatna itd. Zresztą nie uważam się za jakkolwiek lepszego, bo miałem dostęp do edukacji i mogłem zdobyć wiedzę. Ci którzy nie mieli takich szans, również
Szkoda że przy okazji ignorujcie takie detale jak "prawo własności". Kupując mieszkanie za milion złotych muszę opłacać media lokatorom, którzy nie chcą się wywiązać z umowy, i to ich nazywasz ofiarami xD
Nie wszystkie przypadki to straszne tragedie rodzinne, ludzie po prostu są cwani, bo wiedzą że nie czeka ich żadna kara. Podpisując umowę decydujesz się na warunki wynajmu, nie podoba się
Przypadek?