Aktywne Wpisy
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
olito +157
Baba źle zaparkowała i na prośbę o przestawienie samochodu tak, żeby dla innych też było miejsce, obraża knajpę w internecie. ( ͡º ͜ʖ͡º) #logikarozowychpaskow #parkowanie #hajnowka #bialowieza
- Jest to jedyna wolnościowa partia w polskim sejmie
- Jako jedyni byli przeciwni przymusowemu szprycowaniu, maskom, paszportom covidowym i niszczeniu polskich firm i gospodarki podczas lockdownów
- Niskie i proste podatki - wiadomo
- Są przeciwni likwidacji gotówki i dalszej fiskalizacji każdego obszaru życia obywatela
- PIS, PO, Hołownia, Lewica to przydupasy elit z davos, zrobią wszytko co wujek klaus schwab powie.
- Jako jedyni są przeciwko nadchodzącym gigantycznym kosztom utrzymania domów jednorodzinnych wynikających z przymusu instalacji i stosowania pomp ciepła
- Nie zgodzą się na idiotyczne pomysły UE takiej jak fit for 55, jedzenie robaków albo zakaz samochodów spalinowych
- Im więcej posłów konfy tym większy będzie skowyt lewactwa
#konfederacja #bekazlewactwa #wybory #bekazpisu #bekazpo #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
Bo chyba nikt nie wątpi, że ta banda konformistów idzie tam po stołki. Czy mamy wierzyć, że naprawdę myślą, że im się uda usunąć nadajniki 5G, wprowadzić teorię płaskiej ziemi do podstawy programowej i odebrać prawa wyborcze kobietom ? ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@Vadzior: hagahahahah jaki melt down XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Argument o "skowycie lewactwa" z litości pominę.
@zawqqqw: tak. A o co chodzi?
@zawqqqw: Płyta Ci się zdarła NPCu.
Dalej mi się nie chce czytać bo wolnościowa to konfa jest póki robisz wszystko według ich reguł