Wpis z mikrobloga

Nie wiem jak wy ale ja zamierzam tak czy tak głosować na konfederację:
- Jest to jedyna wolnościowa partia w polskim sejmie
- Jako jedyni byli przeciwni przymusowemu szprycowaniu, maskom, paszportom covidowym i niszczeniu polskich firm i gospodarki podczas lockdownów
- Niskie i proste podatki - wiadomo
- Są przeciwni likwidacji gotówki i dalszej fiskalizacji każdego obszaru życia obywatela
- PIS, PO, Hołownia, Lewica to przydupasy elit z davos, zrobią wszytko co wujek klaus schwab powie.
- Jako jedyni są przeciwko nadchodzącym gigantycznym kosztom utrzymania domów jednorodzinnych wynikających z przymusu instalacji i stosowania pomp ciepła
- Nie zgodzą się na idiotyczne pomysły UE takiej jak fit for 55, jedzenie robaków albo zakaz samochodów spalinowych
- Im więcej posłów konfy tym większy będzie skowyt lewactwa

#konfederacja #bekazlewactwa #wybory #bekazpisu #bekazpo #polityka
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Viado: Memcen już się pewnie oblizuje na myśl jak będzie ciumkał kukułkę Jarkowi, żeby go do koalicji wziął.
( )

Bo chyba nikt nie wątpi, że ta banda konformistów idzie tam po stołki. Czy mamy wierzyć, że naprawdę myślą, że im się uda usunąć nadajniki 5G, wprowadzić teorię płaskiej ziemi do podstawy programowej i odebrać prawa wyborcze kobietom ? ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
powtarzasz się debilu, już każdy wie, że jesteś upośledzony, nie musisz nam tego cały czas przypominać, jeszcze jakbyś napisał w dwóch słowach, a produkujesz się o jakiś k----------h i memcwelach

@Vadzior: hagahahahah jaki melt down XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@Viado: Konfederacja na samodzielne rządy nie ma szans, a jej zdolność koalicyjna jest zerowa (na całe szczęście), więc nie rozumiem co ludzie mają na myśli, gdy piszą, że Konfederacja "nie zgodzi się na to" albo "nie dopuści do tego itd.".

Argument o "skowycie lewactwa" z litości pominę.
  • Odpowiedz
@Viado: ja tam nie zmarnuję głosu na pis, ale skoro zamierzasz to zrobić ze swoim to droga wolna, tylko nie dziw się kiedy wyjdzie że pieprzenie bzdur o podatkach to tylko "hehe żarcik" a jedyną stałą która się nie zmienia jest konfederacja gietrzwałdzka i zamordyzm światopoglądowo-gospodarczy, tak jeszcze większe finansowanie kościoła będzie musiało skądś pochodzić
  • Odpowiedz
@Viado im więcej posłów konfy, tym więcej z nich przejdzie do PiS. Wolność i Konfederacja to oksymoron. Proponowana obniżka podatków bez ciecia socjalu to s---------o dla budżetu, i to w dużo większym stopniu niż propozycje kolejnych rozdawnictw przez PO czy nawet PiS. Ten program to tragedia dla gospodarki, a podatki w praktyce zostaną ucięte najbiedniejszy a nie uciskanej klasie średniej - co prawda dalej będziemy płacić tyle ile płaciliśmy, ale przynajmniej
  • Odpowiedz
@Viado: no patrz pan, przymusowo szprycowali a ja bez szczepionki na covid ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dalej mi się nie chce czytać bo wolnościowa to konfa jest póki robisz wszystko według ich reguł
  • Odpowiedz