Wpis z mikrobloga

@olito: ludzie czasem naprawdę potrafią parkowac na takich parkingach szutrowych bez oznaczeń, jakby byli jacyś upośledzeni umysłowo, potrafiąc zablokować jednym samochodem parking przeznaczony na 6, czy 7
  • Odpowiedz
@olito: ta baba spędza życie na FB. Wystarczy zobaczyć profil. Pierdyliard postów każdego dnia, dosłownie co chwila wrzucane. Masakra jakaś. Jeszcze określa się jako pisarka a widać jaki ma styl. Plus potrafi walnąć byka "wsiąść" :-/
  • Odpowiedz
@olito: baby to jednak inny gatunek, wstęp jak do przepisu na szarlotkę "gdy byłem jeszcze małą dziewczynką jeździłem do babci w Bieszczady i tam była taka wiejska ciotka co miała sad " ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A wystarczyłyby dwa zdania.
  • Odpowiedz
@olito: standardowo u takiego Facebookowego motłochu ustawiony jest oczywiście brak możliwości komentowania publicznych postów przez ludzi spoza grona znajomych. No czemu mnie to nie dziwi :)) FB to agregat patologii taplającej się we własnej bańce za sprawą algorytmów ale też często na własne życzenie (patrz ustawienie możliwości komentowania przez np. tą panią).
  • Odpowiedz
  • 19
@olito: wiesz co, jak się prowadzi biznes to trzeba się trochę dostosować do głupiej klienteli. Skoro parking duży i nikogo jeszcze nie było to kelnerka mogła tylko wspomnieć, że następnym razem prosi o zaparkowanie prostopadle czy jakoś tam i temat z głowy. A tak wyszło strasznie toksycznie, bo kelnerka nie dość, że upokorzyła starszą od siebie kobietę to jeszcze ją szantażowała, że jej nie obsłuży. Też bym wyszedł po takim
  • Odpowiedz