Aktywne Wpisy
monalisssa +4
Poruszałam się pojazdem nr2. Ruszyliśmy jednocześnie z nr1. W tym czasie pojazd3 ruszył praktycznie równo za nr2 tak że w momencie jak miałam wjechać na pas drogi głównej, to on się tam znalazł. Na szczęście nic nie jechało z naprzeciwka i odczekałam na lewym pasie drogi głównej aż przejedzie dalej. Zaznaczam że nr3 stał za nr2 tylko jak on ruszył, to ten się wbił szybko na prawo. Byłam na wysokości tej "grubszej"
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #heheszki #krolszczurow #humorobrazkowy #sztucznainteligencja #dogmat #sztukadlasprawiedliwych
Tak poważnie z perspektywy czasu to nie było tak źle, ale jak chyba na pierwszym roku nam kazali wykuć na Materiałoznawstwie wykresy to człowiek rysował kilkadziesiąt przed kolokwium żeby wszystkie przemiany zapamiętać i dobrze rozrysować.
Nie ma to jak stary poczciwy Ytong przemieniony, acz rdzewny.
@gorzki99: co???
Coś Ci się chyba pomyliło
@Kolsky: Dobra rozwine bo widze ze ciezko z nadazaniem
Uklad zelazo-wegiel (wybacz ale nie mam polskich znakow zeby z z zrobic z z kropka a z e e z ogonkiem"
Taki wykres ktory informuje w zaleznosci od zawartosci zelaza i wegla jaka mamy stal (czy jakos tak to lecialo - jak wspomialem - ponad 2 dekady minely odkad oatnio go widzialem ale wlasnie tak wygladal
o, pan z 2 na szynach ( ͡º ͜ʖ͡º)