Aktywne Wpisy

Tomek3322 +3
Szukałem dzisiaj pół dnia mechanika samochodowego, który podjąłby się naprawy silnika.
Opisałem problem - brak kompresji na 1 cylindrze - bo kupiłem sobie zestaw z Allegro i sam sobie zmierzyłem.
Oczekiwałem konkretnej naprawy, polegającej na zdjęciu głowicy i wymianie zaworów w niej, lub w razie większych szkód remontu kapitalnego silnika. Większość odpowiedzi to było: silnik śmieć, przywieź silnik to ci wymienimy, stare auto - szukaj innego, termin najwcześniej na listopad.
Mam wrażenie
Opisałem problem - brak kompresji na 1 cylindrze - bo kupiłem sobie zestaw z Allegro i sam sobie zmierzyłem.
Oczekiwałem konkretnej naprawy, polegającej na zdjęciu głowicy i wymianie zaworów w niej, lub w razie większych szkód remontu kapitalnego silnika. Większość odpowiedzi to było: silnik śmieć, przywieź silnik to ci wymienimy, stare auto - szukaj innego, termin najwcześniej na listopad.
Mam wrażenie

Ale hipokryta stanoski od zawsze stawia się na pozycji jakiegoś mesjasza. Gość zrobił materiał o całej #pandoragate, stawiając siebie na pozycji kogoś lepszego od wszystkich innych, a okazał się takim samym
Przecież wykopki umoralniaja wszystkich
h wokół sami będąc patologiczni do bolu
Komentarz usunięty przez autora
Po drugie co chwilę przecież wyciągamy wypowiedzi wykopków, często dosłownie z przed kilku dni, przeczące temu co właśnie napisali. Nawet na starym wykopie napisałem dodatek do wyszukiwania takich aktywności xD robimy to co chwilę
Czemu w stosunku do Stanowskiego mielibyśmy się inaczej zachowywać?
@conamirko: aha, czyli relatywizujesz, że tobie wolno, a komuś nie wolno i będziesz go jechał za coś co sam robisz. uwielbim jak ktoś tak rucha logikę xD
@conamirko: czyli donosy sfrustrowanych wykopków? xD