Aktywne Wpisy

saintie +14

gram_w_mahjonga +121
#wykop #moderacja #topwszechczasow
Serio, wykopie. Robicie wszystko, żeby przestać tu się udzielać.
Dla wyjaśnienia - CO ROKU zapraszam na discordowy czat - czat, który praktycznie się kojarzy z wykopem. Czemu akurat teraz to problem? Zapewne nie doczekam się odpowiedzi na odwołanie.
Serio, wykopie. Robicie wszystko, żeby przestać tu się udzielać.
Dla wyjaśnienia - CO ROKU zapraszam na discordowy czat - czat, który praktycznie się kojarzy z wykopem. Czemu akurat teraz to problem? Zapewne nie doczekam się odpowiedzi na odwołanie.
źródło: top usuniey
Pobierz

Jestem w beznadziejnej sytuacji. W moim środowisku nie mam życia i jest tak sobie z finansami. Mam też warunek z jednego przedmiotu. Nie ukrywam, że najlepiej by było zmienić uczelnię, ale ten warunek mi blokuje taką możliwość.
1)Zaliczyć ten przedmiot w tym semestrze, wziąć urlop dziekański po wzięciu zaświadczenia od psychiatry (nic nie leczę, ale raczej powinien wystawić), wyjechać za granicę i przenieść się na inną uczelnię pod tym semestrze.
2)Zaliczyć ten przedmiot w tym semestrze, skończyć semestr i i przenosić się na inną uczelnię po tym semestrze. Tutaj problemem mogą być finanse. Nie wiem czy dotrwam do końca semestru. W przypadku następnego warunku utrudnię sobie sytuację.
Najlepiej byłoby olać studia i rekrutować na inną uczelnię, ale na mój kierunek mogę się nie dostać na inną uczelnie. Szukam pomocy, ale jej nie dostaję. Zresztą nie potrzebuję żadnej pomocy, a tylko normalnego traktowania ze strony innych.
Dosłownie nie mam nikogo, ani żadnej rodziny w nieprzyjaznym mi środowisku z powodu mobbingu.
#pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jeśli nie jest do życia moim zdaniem to wyjeżdżaj za granicę, do innego miasta do pracy, popraw w maju maturę i zacznij od początku (część przedmiotów sobie zaliczysz). No chyba, że to ostatni rok medycyny czy coś takiego,