Aktywne Wpisy

midnight +59
Po prawie 15 latach prób, udalo mi się w końcu zawieść brata na odwyk do szpitala na detoks. Musiał być trzeźwy na izbie przyjęć, więc miał juz takie delirium, że na wózku go wiozłem, nie życzę najgorszemu wrogowi takich doświadczeń jakich doświadczyłem przez te wszystkie lata, zobaczymy co bedzie. #alkoholizm

misieg +294
źródło: temp_file4404462616637368697
Pobierz

W niniejszym odcinku chciałbym Wam zaproponować pewną odskocznię od tematów modelowania 3D i zwrócić się w kierunku przykładów oprogramowania CAD 2D. Być może niektórzy z Was mają przeświadczenie, że oprogramowanie 3D posiada tak zaawansowane możliwości, że wyparło, wypiera, albo niebawem wyprze oprogramowanie 2D z rynku oprogramowania używanego w branży technicznej. Okazuje się jednak, że reprezentantów CAD 2D nie brakuje, mało tego, są tworzone specjalne dodatki - inne oprogramowania, które mają za zadanie wydobyć z programów 2D jeszcze więcej po to, aby przyspieszyć pracę. Jednym z takich programów jest nakładka firmy CADprofi.
Zapraszam: (346) BricsCAD + CADprofi - przykład programu CAD 2D z nakładką wspomagającą projektowanie
Odwiedź również stronę internetową kanału: IPc - Inżynier Programista
Tag do śledzenia wpisów: #inzynierprogramista
#inzynierprogramista #cad #autocad #inzynieria #mechanika #studbaza #pracbaza #modelowanie3d #modelowanie #projektowanie #ciekawostki #tworczoscwlasna #nauka #hobby #gruparatowaniapoziomu #bricscad
źródło: minW
Pobierz