Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +35
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
tenebrarum +1
#famemma
XD
@zielonykrul: xD
kolejny spermiarz xD
@zielonykrul: a to nie można jej już oceniać po wypowiedziach i osobistych doświadczeniach? Tylko wygląd albo to czy coś tam montuje? xD
@zielonykrul: Ty widziałeś nieuku co zacytowałem? To Ty nazwałeś kogoś waginosceptykiem, bo komuś się nie podoba jakaś dziewczyna. Więc jesteś spermiarzem.
@zielonykrul: to wytrzyj spermę z twarzy, bo słabo widzisz xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@malinq chamem jesteś i tyle nie chce mi sie do ciebie pisać już, serio odpuść sobie bo mam w------e na ciebie. z takim rynsztokowym językiem do mnie wyskoczyłeś i to ja jestem troglodytą? chamów traktuje po chamsku. pierwszy rzuciłeś kamień ja ci go odrzuciłem tylko. nara. jak dorośniesz to