Aktywne Wpisy
capol2 +597
lubieczipsy_ +39
Przeprowadziłem się do nowego mieszkania i jest jakaś grupa na fb sąsiedzka.
Chlop pewnie cały tydzień zapracowany i musiał wywiercić dziurę w ścianie bo wcześniej nie miał czasu a tu jakieś pretensje bo jest 20:30. Co o tym myślicie?
Reszta zdj w komentarzu.
#mieszkanie #madki #patodeweloperka
Chlop pewnie cały tydzień zapracowany i musiał wywiercić dziurę w ścianie bo wcześniej nie miał czasu a tu jakieś pretensje bo jest 20:30. Co o tym myślicie?
Reszta zdj w komentarzu.
#mieszkanie #madki #patodeweloperka
#przegryw ##!$%@?
To jest aż tak trudne żeby nie wiedzieć jak rozwiązać taką sytuację?
Bo ja wchodzę na 9:10 (ale i tak już jest 9:30 więc #!$%@? z tym).
Odezwij się do ludzi.
Oni nie gryzą.
Ostatecznie, próbowałem wejść za każdym razem, ale ktoś inny wchodził. Na szczęście przede mną nikt się nie wepchnął i chyba na swoją godzinę wszedłem. Tylko raz próbowałem wejść przed dziewczyną przez przypadek.
@qew12: musisz ćwiczyć inaczej nigdy nic się nie zmieni, zacznij od dzien dobry a potem przyjdzie pora na zadawanie pytań
Dlatego tak po prostu napisałem, że masz zapytać.
Tak jak pisze kolega @seniorwykopek spróbuj / musisz zacząć od drobnych słów - dzień dobry, dziękuję.
Powodzenia!
@seniorwykopek już chyba i tak jest lepiej
Nie rozumiecie jednej kwestii.
Przychodzi Mirek do przychodni. Wita się, pyta o to po kim wchodzi.
Ludzie odpowiadają
Mirek już wie.
Mirek siada i czeka.
Teraz Mirek tak już sobie siedzi i teraz ma zapytać znowu, pomimo że już pytał i powinien wiedzieć.
Jak znowu powie dzień dobry, to pomyślą, że jest jebnięty. Jak po tym jeszcze zapyta o to samo, to zwątpią w niego całkiem.
Ja bym powiedział, że coś chyba źle zrozumiałem i w sumie nie wiem po kim wchodzę. To jak to było? Bo już się pogubiłem. Ktoś pamięta?