Aktywne Wpisy

Pixario +373
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

@PoItergeist: Ma "bardzo duże grono znajomych", więc na pewno go tu nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@anakhin: Absolutnie tak nie jest!!!
1. W młodszych rocznikach przypada ~108 facetów na 100 kobiet i ta nadwyżka wynika z biologii gatunku ludzkiego - albo to się opłacało ewolucyjnie albo wg innych teorii plemnik z chromosomami XY
źródło: inline__1157304_7876
PobierzNie jest. W społeczeństwie rodzi się więcej facetów więc w wieku kiedy łączymy się w pary z miejsca mamy pewien niedobór kobiet, tendencja dopiero odwraca się gdzieś w okolicach 60+ ponieważ kobiety żyją dłużej.
Dodatkowo mamy jeszcze obcokrajowców (ci z zachodu są dla Polek atrakcyjni bo euro i
Komentarz usunięty przez autora
U chłopów nie ma tego problemu.