Aktywne Wpisy

git_commit +70
#tinder #badoo #zwiazki #logikarozowychpaskow
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.

źródło: powodzenia
Pobierz
Ksiega_dusz +9
We wrześniu rodzi mi się dziecko. Wiem, że jest to okres kiedy sporo się zmienia, rytm, priorytety.
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Adrian Zandberg IMO z RiGCzem.
Wprowadza jak zawsze duzo kultury do debaty, merytoryczny, logiczny, ale polski wyborca woli chyba jednak slowne MMA niz intelektualny strumiem swiadomosci. No i lubi jak stoi za kandydatem duza powazna partia a nie kilku gimbusow (bez urazy, ale jakie zaplecze ma Razem? Jakich ekspertow?).
Mimo tego zaglosuje na goscia w 1 turze - taka klasa polityczna i poziom bylby dobry dla Polski.
A ze dostanie Zandberg ze 4% to nie szkodzi, pozdro dla podobnie myslacych - jest nas malo, ale to elitarne grono!
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) #polityka
I nie wskazuje jasno wroga. W Polsce wyborca glosuje zawsze PRZECIW komus a nie ZA kims. Nienawisc jednoczy - to pozostalosc po komunie, sowiecka mentalnosc. Dlatego duopol PO-PiS jest takim perpetum mobile.
Dziękuję, gdybym miał wybierać z pistoletem przy skronii, to wybrałbym Biejat.
Ona weszła do tego rządu i ponosi tego konsekwencje.
A Zandberg uciekł i niczym Mentzen, walczy z PO PISEM i robi filmiki na YT, gdzie krytykuje współczesne TVP.
Osobiście nie jestem też do końca przekonany do państwowego budownictwa, bo może być tak, że państwo będzie budować na terenach, na których zwykłych Polaków jeszcze jako tako stać na kredyt, a deweloperom zostawią centrum miasta, gdzie
Jaka kanalia? :) Polityczny impotent, idealista, naiwny socjalista to tak.
Mam nadzieje, ze kiedys nasze panstwo bedzie mialo takich pracowitych, skromnych i przygotowanych urzednikow.
co konkretnie masz na
Zandberg wielokrotnie mówił, że bardzo chętnie weźmie odpowiedzialne stanowiski pod warunkiem tego, że będzie miał kwarancje poparcia realizacji najważniejszych i podstawowych postulatów Razem, natomiast to co mu proponowano to bło czyste koryciarstwo