Aktywne Wpisy

enzojabol +758
Ja przepraszam bardzo ale czy Pan Borek może czasami, chociaż na chwilkę, momencik, sekundkę zamknąć mordę?
Ja już wiem czemu tak źle ogląda się mecze które on komentuje - bo poza tymi ciągłymi powtórzeniami, synonimami, wyrażeniami bliskoznacznymi - on ciągle gada. Bez przerwy choćby najmniejszej. On się chyba boi ciszy. Tu nawet nie ma momentu oddechu, odpoczynku, wytchnienia. I nie ma znaczenia czy na murawie dzieje się cokolwiek czy akurat po raz
Ja już wiem czemu tak źle ogląda się mecze które on komentuje - bo poza tymi ciągłymi powtórzeniami, synonimami, wyrażeniami bliskoznacznymi - on ciągle gada. Bez przerwy choćby najmniejszej. On się chyba boi ciszy. Tu nawet nie ma momentu oddechu, odpoczynku, wytchnienia. I nie ma znaczenia czy na murawie dzieje się cokolwiek czy akurat po raz
źródło: image_picker_2CD07343-EB91-4481-81D0-CBDB5FD7B777-4729-000001C38C59169F
Pobierz
Matias_de_Bur +84
#mecz jakim cudem myśmy wyszli z grupy na mistrzostwach świata?

#wybory #latarnikwyborczy #polityka
źródło: Zrzut ekranu 2023-10-02 052009
Pobierz@d_garm: chyba koalicja obywatelska, ktora glosuje tak samo jak pis. Prosze porownaj glosowania nad kazdym socjalem, BK2, 800+, 13 emerytura itd.
@93michu93: Bo jako obywatele głosujemy w większości na listy, a nie na ludzi i ich później z kadencji nie rozliczamy. Nie ma spotkań w okręgach, nie ma wywieranej presji od wyborców. To też musimy zmienić, a to zacznie się od świadomego głosowania na swojego przedstawiciela.
@CultedelaRaison: no to co to za bezsensowne gadanie glosuj na czlowieka, a nie na liste xD
Co sie zmieni w tej kadencji? Zaglosujesz na czlowieka i
@KotBojowy: jeszcze wam się to nie znudziło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KotBojowy: tak tak. Bo tak Ci pan z TVN powidzial. Wg mnie więcej niż pewna jest koalicja KO - PiS
Edit. Nie można mieć najgorszego programu, w przypadku kiedy jedna partia nie ma go wcale.
@Godir17: słynna krzywa laffera? możesz mi wskazac w którym jej miejscu aktualnie jesteśmy i dlaczego?
@d_garm: ale ty czytasz co piszesz? Wiesz jak przebiegaly glosowania nad kazdym socjalem? WIesz kto byl za waloryzacja 500+? Kto chcial ja robic od razu po glosowaniu, od czerwca chyba? WIesz kto chcial kredyt 0% zamiast 2%, a dodatkowo doplaty do wynajmu?
Co my w ogole porownujemy? Plujecie na Pis, a PO sie niczym nie rozni, dalej bede bron Pis PO jedno
@dune: tak, Kosciół+