Wpis z mikrobloga

Tak sobie myślałem wczoraj o tym Lisku i Upośledzonym lwie i naszła mnie taka refleksja. Taki stary upośledzony troglodyta co siedzi na bezrobociu w UK na utrzymaniu swojej kobiety, nie ma nic wspólnego ze sportem a intelektualnie jest na poziomie 12latka, nie powinien nawet stać przy takim sportowcu jakim jest Lisek a co dopiero wchodzić z nim do walki i zarabiać na nim pieniądze. Golas raz płakał, że on nie jest słupem tylko meczmejkerem i widać to w #!$%@?, bo każdy zdrowy człowiek wie, że takiemu upośledzonemu Darkowi można jedynie dać też kogoś upsoeldzonego typu Olejnik i to pewnie i tak by się położył po pierwszym ciosie. #famemma
  • 12
  • Odpowiedz
@jankowalski811: dla liska o tyle dobrze, że ma easy win i pieniądze nie ryzykując kontuzją, będąc aktywnym sportowcem celującym w igrzyska, na konfach trochę się wstydu najadł, ale będąc tym spokojnym naprzeciwko zadymiarza zawsze zyskujesz u przeciętnego kowalskiego
  • Odpowiedz
@jankowalski811: Jaki on niby sportowiec? Skacze na jakimiś śmiesznym kiju gdzie w zyciu nikt nie miał do czynienia. Jeden z najbardziej abstrakcyjnych sportów a napewno w lekkoatletyce. Druga kwestia gdzie intelektualnie jest Lisek, skonczył jakies studia? Z tego co wyczytałem jest trepem w wojsku
  • Odpowiedz
@jankowalski811: esencja freaków, zderzenie kompletnie nie pasujących do siebie uniwersów, błąd w matrixie. Czy upokarzające w jakiś sposób dla olimpijczyka? Pewnie tak, ale to jeden z dowodów na to, że każdego da się kupić (a ten, umówmy się, pewnie nie był nawet jakoś specjalnie drogi)
  • Odpowiedz
  • 2
@HHokuss wyobraź sobie debilu, bo inaczej cię nie nazwę, że to aby skakać na takim kiju jak to napisałeś, poprzedzają lata regularnych treningów, diety, siłowni, pewnie cardio i wiele wiele innych. Widać, że nie masz i nigdy nie miałeś nic wspólnego ze sportem. Napisać, że medalista mistrzostw Europy czy tam nawet świata, nie pamiętam już, nie jest sportowcem to już level wyżej od tych ekspertów, którzy mówią jak się powinno sędziować walki
  • Odpowiedz
@jankowalski811: Uprawiam cały czas sport na dośc wysokim amatorskim poziomie, diete i regularne treningi mam od dzieciaka. W tym mieisiacu np spędziłem na treningach 81h. Nie mów mi co to sport zawodowy bo sam chyba nie masz pojecia. Na mnie to nie robi żadnego wrażenia. Na mnie on nie robi żadnego wrażenia.
  • Odpowiedz
  • 1
@HHokuss No wszystko super, fajne masz kreski, gratuluję. A więc skoro zajmujesz się sportem to jakim cudem możesz #!$%@?ć takie głupoty, że najlepszy gość w Polsce w swojej dyscyplinie który również ma osiegniecia w skali światowej to #!$%@? nie sportowiec?
  • Odpowiedz
@jankowalski811: Bo tak go opisałeś jakby to był drugi Usain Bolt albo Robert Lewandowski. Przedsawiłes darka ze jest uspośledzonym trogolodyta. To samo moge napisać o Lisku, widziałem jego wywiad u Smokowskiego w Hejtparku i specjalnie intelektem nie grzeszy. Pokazuje to tez ze jest trepem w wojsku. Odniosłem sie do twojego postu w którym przedstawiłeś, że Liskowi uwłacza startowanie z Darem. Nie uwłacza jezeli zgodził sie na walke i pasuja mu starcia
  • Odpowiedz
  • 0
@HHokuss Co nie zmienia faktu że jest profesjonalnym sportowcem a tamten drugi to ciężko powiedzieć kim lub czym. A co do tego że jest trepem w wojsku to nie wiem czy słyszałeś, ale w Polsce podobno każdemu Olimpijczykowi dają stanowisko w woju żeby miał kasę co miesiąc w formie takiej nagrody można powiedzieć
  • Odpowiedz
@jankowalski811: Wiele olimpijczyków nie było w struktorach wojskowych, moze dlatego że intelektualnie sobie radza i nie potrzebuja pieniedzy od trepów. Juz taka jedna była co chciała pieniadze z wojska i jak ja wysłali na szkolenie to płakała że miała za ciezki plecak i sobie nadweryżyła nózke. Jezeli interesujesz sie sportem to powinieneś wiedzieć kto.
  • Odpowiedz