Aktywne Wpisy
buddookan +232
#prawo #polska #ciekawostki
"17 lat żyje, a ty mi 15 dajesz"
Kolesiowi groziło 25. Dostał 15. Za te bluzgi dostał kilkanaście miesięcy dodatkowo. I wiecie co ? Odsiedział 13 lat... Czujecie ? Zamiast brać pod uwagę to jak się zachował i zablokować możliwość wcześniejszego zwolnienia to oni skrócili mu wyrok. Pomyślicie może że się zmienił, że resocjalizacja zadziałała i zasługiwał na warunkowe zwolnienie ? Otóż nie.
"17 lat żyje, a ty mi 15 dajesz"
Kolesiowi groziło 25. Dostał 15. Za te bluzgi dostał kilkanaście miesięcy dodatkowo. I wiecie co ? Odsiedział 13 lat... Czujecie ? Zamiast brać pod uwagę to jak się zachował i zablokować możliwość wcześniejszego zwolnienia to oni skrócili mu wyrok. Pomyślicie może że się zmienił, że resocjalizacja zadziałała i zasługiwał na warunkowe zwolnienie ? Otóż nie.

blunch +301
Dobry uczynek spełnion ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pitbull puszczony wolno bez smyczy w parku rzucił się na kobietę i jej psa. Leżeli sczepieni na śniegu. Słyszałem wołanie o pomoc, widziałem krew na rękach właściciela, na kobiecie i jej psie.
Szybki telefon na policję. Pies po kilkunastu uderzeniach pięścią przez właściciela puścił kobietę i jej pupila. Facet w międzyczasie gdy usłyszał syreny zaczął uciekać.
Udało mi się go złapać i zmusić do przyjazdu
Pitbull puszczony wolno bez smyczy w parku rzucił się na kobietę i jej psa. Leżeli sczepieni na śniegu. Słyszałem wołanie o pomoc, widziałem krew na rękach właściciela, na kobiecie i jej psie.
Szybki telefon na policję. Pies po kilkunastu uderzeniach pięścią przez właściciela puścił kobietę i jej pupila. Facet w międzyczasie gdy usłyszał syreny zaczął uciekać.
Udało mi się go złapać i zmusić do przyjazdu
źródło: PXL_20260131_080019793
Pobierz

źródło: temp_file9171290248468215696
Pobierzźródło: temp_file2148586283346350775
Pobierz@Salam-Abdul-Al-Stulejari: zawsze neuropa broniła generała, że uratował nas stanem wojennym, że człowiek honoru, że patriota, że to, że tamto. Pokrywająca się narracja z Michnikiem.
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: jeśli się wypowiadasz za całą neuropę to widocznie tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przez te wszystkie lata to hoho ile było czczenia jaruzela, nie trzeba tu nic się wykręcać czy szukać linków, każdy widział
źródło: Screenshot_20230928-120311_Gallery
Pobierz@wpisynienawisci: twojej starej
@wpisynienawisci: jaruzel taki neuropejski xD Wy już naprawdę rzygacie tymi tekstami jak z generatora
źródło: general-electric-jaruzelski-walesa-general-elektryk
Pobierz