Wpis z mikrobloga

@filip-apostol nie jest wszystko takie proste, bo każde z opisanych działań wymaga sporo wysiłku i samokontroli, którą się zyskuje robiąc to co opisane. Ale ogólnie rady są słuszne i warto próbować je wcielić w życie. Najważniejsze walczyć, nie poddawać, nie zależnie od aktualnego rezultatu. Jak jedna rzecz zacznie się udawać to następna przyjdzie łatwiej. Inaczej mówiąc, jeśli stoisz w miejscu i czekasz na cud, to możesz być pewny że się on
  • Odpowiedz
@lukiboss: powiem tak, nie chce pisać o sobie za dużo, bo potem tutaj to zostaje, powiem Ci tak - cuda się zdarzają. Poczytaj moje wpisy o o. Witko . Jak zaangażujesz każdą z możliwości - psychologia, sport, relacje, wiarę, zdrową dietę to zobaczysz efekty. Najważniejsze jest przezwyciężenie leków, i innych ostrych emocji, potem to idzie z górki, jak ogarniesz emocje.
  • Odpowiedz
@First999: tak chodzę regularnie na msze św o uzdrowienie, które organizuje o. Witko. Doświadczyłem dużo łask - pokoju, sił w Duchu Św. , myślę że uzdrowienie ma charakter stopniowy. Jedne rzeczy raz Duch Św. uzdrawia, a następnie inne rzeczy. Nie ma granic w uzdrowieniu. To Duch Św. uzdrawia, ale trzeba pamiętać, że wiara jest kluczem do uzdrowienia. Wiara jest istotna do uzdrowienia jest jak most przez który przychodzi Duch Św.
  • Odpowiedz