Aktywne Wpisy

matixrr +261
P------e jest to że gość ma tyle samo Mistrzostw Hiszpanii co Cristiano Ronaldo xD
#mecz #fcbarcelona #realmadryt #pilkanozna #laliga
#mecz #fcbarcelona #realmadryt #pilkanozna #laliga

Robię o wszystkich notatki żeby wiedzieć, komu nie odpisywać.

Nieco w życiu przeżyłem i chyba dzięki temu nie odczuwam wyrzutów sumienia wobec ludzi lub współczucia. W przeszłości było inaczej. Nie wiem ale mam takie przemyślenia, że wyrzuty sumienia mało dają jeśli mówimy o postępowaniu etycznym. To nie działa, bo ludzie często nie myślą i dopiero później naprawiają swoje złe zachowanie. Dużo jakby zależy od osoby w rzeczywistości.
A jakie macie związane z tym doświadczenia?
#psychologia #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
teza:
pytanie:
Za dużo myślisz, wyrzuty sumienia, powracające sprawy. Trochę Cię to męczy a to nie ma sensu.
Jeśli tak, to bardzo dobrze. Oszukiwanie ludzi trzeba tępić.
Bo xD by siedział w sztumie teraz.
Tak tak. Oszukuj się, że wszystkie przestępstwa zostały wykryte i wszyscy przestępcy siedzą w więzieniach. To jest oczywiste kłamstwo.
OP prowadzi rozważania filozoficzne, a nie prosi o jakieś głupie wybaczenie od randoma
Pewnych emocji nie jest w stanie odczuć. Może zachowywać się tak jak inni, może pojmować je intelektualnie, ale ich nie czuje.
@turkrabach: Żebyś pisał z sensem, zamiast pociskać dyrdymały. Żebyś czytał, to co napisał OP i odpowiadał na to co napisał, zamiast sobie dopowiadać. Żebyś nie pisał, że napisał coś przeciwnego do tego co napisał. Żebyś nie oskarżał