Aktywne Wpisy

HNDelectric_pl +426
Poprzednie #rozdajo cieszyło się dużym zainteresowaniem. Lecimy jeszcze raz. ;) Pomka REEG już dotarła do @Roofy
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #

nanushki +524
Cześć Miraski i Mirabelki, zwłaszcza fani tagu #maklowicz.
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #

Kinia jak każda kobieta ma mocno rozbudowaną inteligencję emocjonalną i widzi po weselu że aptekarz trzyma w #!$%@? dystans i że generalnie ma #!$%@?. ( w samochodzie to jakby mógł to by siedział w bagażniku bo tak się od niej oddala - mowa ciała nigdy nie kłamie) Każda to czuje.
Ona rozochocona bo jej SMV {sex market value} jest o dobre 1-2 levele niższe od aptekarza.
Stąd ta frustracja. A jak już padło z jej ust w odc. 5 "że od kilku dni coś tam" to znaczy że scena była kręcona prawdopodobnie już po dobrych nawet 4-5 dniach a aptekarz nie robi nic z wiadomych względów bo wie że ona jest z niżej półki SMV niż on. I to całe jej "pyskowanie" pt. TY DECYDUJESZ, KONKRET, KONKRET itd. To tylko pokłosie jej frustracji że aptekarz nawet jej pewnie w ramię przez kilka dnia nie dotknął..
PS Jakby aptekarz dostał za żonę taką jak na screenie to byście go nie poznali w programie.
#slubodpierwszegowejrzenia #zwiazki #redpill
@KasjuszHasta: wytłumaczyłem Ci beciaku jak świat działa...
@tadocrostu: wątpię