Wpis z mikrobloga

Jak wy nic nie rozumiecie.. Totalnie - zero pojęcia jak świat działa. To Wam Pan Psycholog guru relacji wytłumaczy.
Kinia jak każda kobieta ma mocno rozbudowaną inteligencję emocjonalną i widzi po weselu że aptekarz trzyma w c--j dystans i że generalnie ma w------e. ( w samochodzie to jakby mógł to by siedział w bagażniku bo tak się od niej oddala - mowa ciała nigdy nie kłamie) Każda to czuje.
Ona rozochocona bo jej SMV {s-x market value} jest o dobre 1-2 levele niższe od aptekarza.
Stąd ta frustracja. A jak już padło z jej ust w odc. 5 "że od kilku dni coś tam" to znaczy że scena była kręcona prawdopodobnie już po dobrych nawet 4-5 dniach a aptekarz nie robi nic z wiadomych względów bo wie że ona jest z niżej półki SMV niż on. I to całe jej "pyskowanie" pt. TY DECYDUJESZ, KONKRET, KONKRET itd. To tylko pokłosie jej frustracji że aptekarz nawet jej pewnie w ramię przez kilka dnia nie dotknął..
PS Jakby aptekarz dostał za żonę taką jak na screenie to byście go nie poznali w programie.
#slubodpierwszegowejrzenia #zwiazki #redpill
tadocrostu - Jak wy nic nie rozumiecie.. Totalnie - zero pojęcia jak świat działa. To...

źródło: Clipboard01

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tadocrostu ja mu się nie dziwię serio! Kupę lat temu, zanim spiknelam się z moim mężem siostra umówiła mnie z bratem swojej znajomej , gościu miał zestawienie cech które tak mnie irytowały, że szok im bardziej się ja dystansowalam na spotkaniach, tym bardziej on zabiegał ()
Koszmar , nie mogłam się przekonać, on przez Koj dystans mega się wkręcił, mimo że widział mnie dwa razy , odrzucenie
  • Odpowiedz
@tadocrostu: Ale to tak było chyba z siedleckim Grzesiem, co wziął na świadka taką z 10 lat starszą, ale fajną m--f i chyba ich coś łączyło, a koleżanka Ania była potrzebna mu jak do najszybszego kopulowania. On nawet wyglądał na takiego co przegrał jakiś zakład i poszedł do programu albo miał zakład o skonsumowanie związku małżeńskiego, bo są pary może nie będę wskazywał które, nie były tego bliskie. Więc co
  • Odpowiedz