Aktywne Wpisy
Pytanie do osób które wzięły kredyt w większym mieśćie na 600+ tysięcy. Nie boicie się że stracicie pracę i szybko tak dobrze płatnej nie dostaniecie? Myślę że ktoś kto bierze tak wysoki kredyt to nie pracuję za minimalną. Co więcej nawet taka poduszka na pół roku może nie wystarczyć.
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait

SebastianEnriqueAlvarez +1142
I po banie więc czas na przypominajkę srajtczaka
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn,
zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o.
jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
Zabił 3 osobową rodzinę z-----------c ponad 300 km/h po autostradzie.
Ale zabił tak że zginęli paląc się żywcem w samochodzie.
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn,
zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o.
jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
Zabił 3 osobową rodzinę z-----------c ponad 300 km/h po autostradzie.
Ale zabił tak że zginęli paląc się żywcem w samochodzie.
źródło: obraz
Pobierz

Kinia jak każda kobieta ma mocno rozbudowaną inteligencję emocjonalną i widzi po weselu że aptekarz trzyma w c--j dystans i że generalnie ma w------e. ( w samochodzie to jakby mógł to by siedział w bagażniku bo tak się od niej oddala - mowa ciała nigdy nie kłamie) Każda to czuje.
Ona rozochocona bo jej SMV {s-x market value} jest o dobre 1-2 levele niższe od aptekarza.
Stąd ta frustracja. A jak już padło z jej ust w odc. 5 "że od kilku dni coś tam" to znaczy że scena była kręcona prawdopodobnie już po dobrych nawet 4-5 dniach a aptekarz nie robi nic z wiadomych względów bo wie że ona jest z niżej półki SMV niż on. I to całe jej "pyskowanie" pt. TY DECYDUJESZ, KONKRET, KONKRET itd. To tylko pokłosie jej frustracji że aptekarz nawet jej pewnie w ramię przez kilka dnia nie dotknął..
PS Jakby aptekarz dostał za żonę taką jak na screenie to byście go nie poznali w programie.
#slubodpierwszegowejrzenia #zwiazki #redpill
źródło: Clipboard01
PobierzKoszmar , nie mogłam się przekonać, on przez Koj dystans mega się wkręcił, mimo że widział mnie dwa razy , odrzucenie
źródło: temp_file2480241305662863561
Pobierz