Aktywne Wpisy
ewa-m +52
#randkujzwykopem #slaskie #kobieta
Cześć, mam na imię Ewa, rocznik 1990. Jestem nieduża (165 cm wzrostu) z wagą w normie (65) Lubię zagadki kryminalne, psychologię, cięższą muzykę, zjawiska paranormalne ( bardziej dla jaj, moim ulubionym świętem jest halloween i maraton horrorów w kinie). Uwielbiam zimę, uważam że jest magiczna. Sama jestem urodzona zimą (22.02) a imieniny mam w wigilię, także jestem zodiakalną rybką;) I mimo że mam wyższe wykształcenie i nie jestem zodiakara,
Cześć, mam na imię Ewa, rocznik 1990. Jestem nieduża (165 cm wzrostu) z wagą w normie (65) Lubię zagadki kryminalne, psychologię, cięższą muzykę, zjawiska paranormalne ( bardziej dla jaj, moim ulubionym świętem jest halloween i maraton horrorów w kinie). Uwielbiam zimę, uważam że jest magiczna. Sama jestem urodzona zimą (22.02) a imieniny mam w wigilię, także jestem zodiakalną rybką;) I mimo że mam wyższe wykształcenie i nie jestem zodiakara,

mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy umiarkowany rasizm u potencjalnej partnerki to duży problem? Nie chodzi o jakieś przemocowe zachowania, tylko np. bycie przeciwko BLM, uprzedzenia i ogólna nieufność wobec osób z krajów muzułmańskich, niechęć do poznawania innych kultur i powoływanie się na wybiórcze statystyki stawiające niektóre mniejszości w złym świetle. Gdy jednocześnie sama jest niewierząca, nie jest tradycjonalistką (nie określa się jako prawicowa).
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #randkujzwykopem #tinder #milosc
────
Czy umiarkowany rasizm u potencjalnej partnerki to duży problem? Nie chodzi o jakieś przemocowe zachowania, tylko np. bycie przeciwko BLM, uprzedzenia i ogólna nieufność wobec osób z krajów muzułmańskich, niechęć do poznawania innych kultur i powoływanie się na wybiórcze statystyki stawiające niektóre mniejszości w złym świetle. Gdy jednocześnie sama jest niewierząca, nie jest tradycjonalistką (nie określa się jako prawicowa).
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #randkujzwykopem #tinder #milosc
────
Czy umiarkowany rasizm u potencjalnej partnerki to duży problem?
- tak 10.0% (110)
- nie 34.8% (381)
- zależy 8.2% (90)
- to zaleta 47.0% (515)
"Tutaj chodzi o fakt przemocy, a nie o różnice wieku!1111" - ogromna większość komentarzy na tt dotyczy różnicy wieku, a nie faktu przemocy.
#rozowepaski #niebieskiepaski #seks #zwiazki #tinder #gargamel #afera #pieklomezczyzn #bekazpodludzi
Oczywiście, że jeśli dorosły bierze się za niedorosłą to jest je*anym pedofilem i przestarzałe prawo sttworzone przez pedo z innych czasów tego nie zmieni
@Invisiblinio: Choćbyś nie wiem jak zaklinała rzeczywistość - nie jest.
opinia spierdoxów i creepów tego nie zmieni
@Invisiblinio: Zapoznaj się ignorantko czym jest realna definicja pedofilii tak nagminnie dzisiaj nadużywanej. Stare zawistne babska nie rozumieją jak działa biologia. Oczywiście mężczyżnie po 25+ nie można się spotkać z osiemnachą czy młodszą, bo przecie PŁEDOFIL... Musi przecie wziąć starą polkę po 30 z
Poniżej 18 to pedofil
@antoni-lesniewski: Najwięcej samobójstw popełniają mężczyźni w przedziale wiekowym 35–60 lat.
@Propagidator: Dlatego trzeba ich olać i robić swoje w życiu ;)
@D00msday: to nie znaczy że masz mieć prawo z nią sypiać. Ona jest dla nieletnich, dopóki nie osiągnie pełnoletności.
@antoni-lesniewski: no i gdzie wady?
Tego nie napisałem; po prostu podkreśliłem, że w pełni normalne są relacje mężczyzn koło 30-stki z dziewczynami w wieku 15-18 lat. A jak ktoś ma pieniądze, wygląd i odpowiednie podejście to może w powodzeniem targetować w dziewczyny 2x młodsze.
@D00msday: oczywiście, podobny poziom rozwoju
@Invisiblinio: Crepów.. No tak głupie NAŁUKOWCE-CREEPY, co oni tam wiedzą, mój chłopski rozum mądrzejszy i koniec (nie kompromituj się xD)
Taka jest biologia i tego nie zmienisz, a skoro piszesz że poniżej 18 = pedofil to według twojej naiwniutkiej definicji w tym wypadku jakieś 95% mężczyzn to pedofile, brawo.