Wpis z mikrobloga

@D00msday Amen bracie, dodaj tylko jeszcze akcje "body positive" dla kobiet a dla mężczyzn, propozycje noszenia sukienek. Mężczyźni mają przepraszać kobiety za ich błędy i potem je naprawiać i jeszcze zap*lać na socjal dla nich. Oczywiście przy okazji 100x przeproś, że jesteś facetem, bo faceci to świnie.
  • Odpowiedz
@D00msday: dzięki za fajne napisane prawda piękna bardzo dobrze mówisz mając 24 lata najbardziej podobają i pociągają mnie 16-17 latki i jak wypływają te afery laski komentują jak tak można to nadal się tego nie wstydzę i myśle za to normalne zreszta takie laski tez do mnie ciągnie nie widzę w tym nic złego pozdro
  • Odpowiedz
a taka 15-stka, 16-stka, czy 17-stka jest dużo bardziej pociągająca od kobiet 25+ ;)

@D00msday: to nie znaczy że masz mieć prawo z nią sypiać. Ona jest dla nieletnich, dopóki nie osiągnie pełnoletności.
  • Odpowiedz
trzydziestoletni czerwonopigularze orbitują wokół nastolatek

@antoni-lesniewski: no i gdzie wady?

Faceci w liceum na studiach mają siedzieć na dupie i czekać?

Tego nie napisałem; po prostu podkreśliłem, że w pełni normalne są relacje mężczyzn koło 30-stki z dziewczynami w wieku 15-18 lat. A jak ktoś ma pieniądze, wygląd i odpowiednie podejście to może w powodzeniem targetować w dziewczyny 2x młodsze.
  • Odpowiedz
po prostu podkreśliłem, że w pełni normalne są relacje mężczyzn koło 30-stki z dziewczynami w wieku 15-18 lat.

@D00msday: oczywiście, podobny poziom rozwoju
  • Odpowiedz