Aktywne Wpisy

andbatros +77
Viado +81
Serio nie ma ważniejszych tematów niż in vitro? Gospodarka upada, kryzys na granicy z ukrainą a tymczasem dla lewactwa jak zwykle najważniejsze są sprawy związane z ruchaniem
#sejm #bekazlewactwa #konfederacja #polityka
#sejm #bekazlewactwa #konfederacja #polityka
1. im więcej korków tym mniejsze spalanie
2. poza tym masz hybryde starszej generacji
3. spalanie 3L to jest rekord a nie średnia ludzi
4. 5.6L w mieście to bardzo dobry wynik
5. zrobiłem jazdę testową przez Kraków nową Corollą 2.0 dynamic force i wyszło mi 8.0L spalanie a wcale nie jechałem jakoś super mocno
6. bierz dystans do tego co ludzie wypisują w necie
7. możesz podszkolić technikę jazdy
Tryb eco to chodzi Ci o skrzynie? zapomnij o tym bo się #!$%@?, ja jeżdżę na normalu.
Apropos jazdy - ruszając spod świateł staram się sprawnie osiągnąć prędkość z którą będę jechał dalej, kręcąc samochód do 3.5-4k obrotów.
Jadę jak najdłużej ze stałą prędkością, wyłącza mi się wtedy silnik spalinowy i jadę na samym prądzie
Zachowuje bezpieczny odstęp od pojazdu przede
@Niechcemisie89: po prostu osiągnij jednostajnie pożądaną prędkość i pamiętaj żeby nie siedzieć na kogoś bagażniku. Każdy ma inaczej wysterowany pedał gazu więc nie słuchaj 3/4 itd. w nowych 3/4 gazu to jak w starych 1/4
@Niechcemisie89: wejdź sobie na forum użytkowników jakiegoś starego audi albo passata i poczytaj ile im palą legendarne 1.9tdi - zakorkowana warszawa 5 l/100km.
tak jak słusznie @dzem_z_rzodkiewki napisał -
@dzem_z_rzodkiewki: tyle to mi palil fiat marea.
@Cobesh: ej a mi 160konne 1.5 turbo automat dwusprzęgłówka pali w mieście 4.0L z klimatyzacją tylko frajer kupuje hybrydy huehuehuehuehuehue
@dlaczego_michau: ale to jest realne, 1.7 DTI od dłuższego czasu nim nie jeżdżę