✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jak to jest z tą upadłością? Tylko tak groźnie brzmi a w praktyce prace na budowie trwają. Mogą tak z dnia na dzień opuścić budowe? Jeden z deweloperów u którego chce kupić mieszkanie przechodzi restrukturyzacje. I faktycznie ma jakiś wpis w KRZ. Ale inwestycje wykonuje spółka-córka która nie widnieje jako zadłużona. Więc jest ryzyko czy nie? Poprzednie etapy są ukończone. Pasuje mi cena, układ, lokalizacja. Niepotrzebnie przeczytałem o tych rzekomych bankructwach, teraz mam dylemat a już bym był po podpisaniu rezerwacji i temat z głowy :( #nieruchomosci #mieszkanie #deweloper
@ykk1 byku, używasz sformułowania “powiązane kapitałowo” ewidentnie bez zrozumienia, co ten termin oznacza, nie będę zastępował Pańskich nauczycieli ( ͡°͜ʖ͡°)
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Jak to jest z tą upadłością? Tylko tak groźnie brzmi a w praktyce prace na budowie trwają. Mogą tak z dnia na dzień opuścić budowe? Jeden z deweloperów u którego chce kupić mieszkanie przechodzi restrukturyzacje. I faktycznie ma jakiś wpis w KRZ. Ale inwestycje wykonuje spółka-córka która nie widnieje jako zadłużona. Więc jest ryzyko czy nie? Poprzednie etapy są ukończone. Pasuje mi cena, układ, lokalizacja. Niepotrzebnie przeczytałem o tych rzekomych bankructwach, teraz mam dylemat a już bym był po podpisaniu rezerwacji i temat z głowy :(
#nieruchomosci #mieszkanie #deweloper
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim