Cyrk dla gawiedzi: normalnie jeżdże samochodem do pracy ale dzisiaj w celach propagandowych pokaże jak to fajnie się jeździ tramwajem. Ciekawe czy wygonili wszystkich z tramwaju do tej ustawki. Czy może pan Czajkowski chciałby się równie chętnie obok żula przejechać. #warszawa #polska #bekazlewactwa #polityka
@pieknylowca: ja p------e chłop wstawił zdjęcie z tramwaju a ty się zesrałeś z tego powodu xD k---a ludzie ogarnijcie się, bycie tak durnym musi męczyć psychicznie xD
ja p------e chłop wstawił zdjęcie z tramwaju a ty się zesrałeś z tego powodu xD k---a ludzie ogarnijcie się, bycie tak durnym musi męczyć psychicznie xD
@murdoc: Chłop raz na rok przejdzie się tramwajem i to w czasie kampanii i ma czelność pisać "nie ma to jak tramwaj", gdy codziennie porusza się służbowymi autami z kierowcami wprowadzając przy okazji kolejne utrudnienia dla kierowców aut, no k---a nie wiem kto się
@teslamodels: po urzędnikach widać, ze nie jeżdżą komunikacją miejską, bo by od razu wiedzieli jakie są z nią problemy i co poprawić. Tramwaj / autobus za miliony, a w środku co? Często klima nie działa (nie powinien wyjechać z zajezdni), jakaś żenująca częstotliwosć kursów a ludzi po sufit no i przede wszystkim problem z bezdomnymi / żulami. Nie oczekuję od kierowcy, że się będzie z brudasami szarpał, ale oczekuję interwencji
@pieknylowca: Typowy szczyt kampanii wyborczej - politycy PO fotografują się w autobusach i tramwajach, a Kaczyński idzie z 20-osobową ochroną do małego sklepu po chleb i cukier.
@pieknylowca nie lubię typa zbytnio, ale kilka dobrych lat temu jak jeszcze był tylko posłem, to widziałem go w tramwaju. Jechał sam jak normalny człowiek. Nie wiem jak teraz się zachowuje ale wtedy mi to zaimponowało.
normalnie jeżdże samochodem do pracy ale dzisiaj w celach propagandowych pokaże jak to fajnie się jeździ tramwajem
@pieknylowca: akurat rafaua można normalnie spotkać czasami w zbiorkomie nawet jak nie robi szopki przed wyborami, sam go widziałem z 2 lata temu, jechał jak normalny korposzczur bez żadnych mediów ani grupy przydupasów
źródło: IMG_20230924_151738
Pobierz@murdoc: Chłop raz na rok przejdzie się tramwajem i to w czasie kampanii i ma czelność pisać "nie ma to jak tramwaj", gdy codziennie porusza się służbowymi autami z kierowcami wprowadzając przy okazji kolejne utrudnienia dla kierowców aut, no k---a nie wiem kto się
źródło: i-wy-tak-codziennie-ewa-kopacz-w-autobusie
Pobierzźródło: trzaskowski-i-wy-tak-codziennie-w-skm-pociagu-metrze-komunikacji-miejskiej
Pobierz@skinny_pete: Typowe zdanie każdego poplecznika xD
źródło: 377556225_357360966625541_1598203048833590394_n
Pobierz@pieknylowca: akurat rafaua można normalnie spotkać czasami w zbiorkomie nawet jak nie robi szopki przed wyborami, sam go widziałem z 2 lata temu, jechał jak normalny korposzczur bez żadnych mediów ani grupy przydupasów