Wpis z mikrobloga

@seniorwykopek ooo tak OP. +1. Wczoraj jechałem samochodem, to nie wiem ile razy na podwójnej ciągłej, wyłączonym pasie czy zakazie wyprzedali, żeby w zabudowanym sobie pojechać >90, a nie 50-60 km/h. Przez kaski widziałem te napięte żyły na czole, że muszą "z---------ć" xD unterkierowcy
  • Odpowiedz
@seniorwykopek: @m4xejd wiekszosc hejtu na motocyklistow to jest od osob ktorych dupka piecze bo tez by pojezdzili bo w cieply dzien to sama przyjemnosc (pisze o normalnej, rozsadnej jezdzie w ladnych miejscach) ale 1. nie maja czym 1.5 nie stac ich (w koncu to jest zabawka jak ktos ma kase, rozsadninejszym jest kupic auto, trzeba miec gdzie garazowac) 2. nie maja kat A i zrobienie jej by ich przerastalo
  • Odpowiedz
@f9JXBEArQ2H4TKl: Piecze, czy nie, ważne, że gówniarze na swoich pełnoletnich, zdezelowanych ścigaczach i w kaskach z bazaru to wdzięczny temat do memów. To jest ten sam model człowieka (a czasem ten sam człowiek), co myśli, że ludzie zazdroszczą mu bejcy składającej się z rdzy i szpachli.
@maniok Ja byłem w OSP i widziałem, jak "młody" z PSP został wysłany z "żyletką" do takiego (znaczy do jego resztek - człowiek
  • Odpowiedz
  • 11
wiekszosc hejtu na motocyklistow to jest od osob ktorych dupka piecze bo tez by pojezdzili bo w cieply dzien to sama przyjemnosc (pisze o normalnej, rozsadnej jezdzie w ladnych miejscach) ale 1. nie maja czym 1.5 nie stac ich (w koncu to jest zabawka jak ktos ma kase, rozsadninejszym jest kupic auto, trzeba miec gdzie garazowac) 2. nie maja kat A i zrobienie jej by ich przerastalo xd innej opcji nie ma
  • Odpowiedz
@seniorwykopek: chlip chlip, j----i kierowcy, mariusz jechał tylko 250km/h na drodze z ograniczeniem dla 50km/h, dlaczego kierowca mu nagle wyjechał??? Przecież powinien był widzieć mariusza w lusterku gdy ten był 1km za nim

U mnie w mieście było takie zwierze. Był korek na drodze dwukierunkowej, jeden pas w każdą stronę. Były też wjazdy do domów po bokach. Debil jechał środkiem ulicy jakieś 140km/h, ktoś skręcał i motozwierzę się w niego
  • Odpowiedz
  • 18
@f9JXBEArQ2H4TKl

@seniorwykopek: @m4xejd wiekszosc hejtu na motocyklistow to jest od osob ktorych dupka piecze bo tez by pojezdzili bo w cieply dzien to sama przyjemnosc (pisze o normalnej, rozsadnej jezdzie w ladnych miejscach) ale 1. nie maja czym 1.5 nie stac ich (w koncu to jest zabawka jak ktos ma kase, rozsadninejszym jest kupic auto, trzeba miec gdzie garazowac) 2.

Słucham? Przecież taka Yamaha R6 jest tania jak
  • Odpowiedz