Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

Problematyczne jest to przy szpilkach na pewno, chociaż wysokie dziewczyny (170cm+) raczej wówczas nie lubią już chodzić na szpilkach.
No ale wiadome, że bardziej przystojny jest facet 190 cm niż jakiś ziomek 170 cm. Z samej podświadomości, możesz się poczuć bezpieczniej przy chłopie 190 cm, szerokiego w barach w
Normalne laski szukają gości normalnego wzrostu zbliżonego do siebie czyli 5-10cm wyższy.
https://www.researchgate.net/publication/10788110_Variable_preferences_for_sexual_dimorphism_in_height_as_a_strategy_for_increasing_the_pool_of_potential_partners_in_humans
Do tego doprowadziły te czasy. I to jebnie, z wielkim hukiem.
────────────────