Wpis z mikrobloga

Zwykłe biurko pracownika odeskiego ordynatora oddziału neurochirurgii szpitala miejskiego nr 1.

To on wydawał mężczyznom świadectwa. Jako referencje na stole leży 250 000 dolarów, 400 000 UAH i kilka tysięcy euro.

Pomyśl o tym, tylko w biurze kierownika podczas przeszukania znaleźli walutę wartą prawie 10 milionów hrywien. Mężczyźni, którym wydawał zaświadczenia, mogli łatwo i legalnie wyjechać za granicę. Widzisz, Ukraińcy mają tyle pieniędzy, że zawsze dzielą się z lekarzami.

WARSZAL

#ukraina #wojna #rosja #pieklomezczyzn
Pobierz Aquamen - Zwykłe biurko pracownika odeskiego ordynatora oddziału neurochirurgii szpit...
źródło: kek

Dużo zarobił?

• Dużo 28.8% (565)
  • Mało 14.2% (279)
  • Bywali lepsi. 57.0% (1120)

Oddanych głosów: 1964

• 100
U nas korupcja nie zdążyła się tak zakorzenić

@Aquamen: chłopie o czym ty mówisz tylko ryby nie brały bo ich nie było, jeszcze pomiędzy 2000 a 2010 lekarze wały kręcili w szpitalach robili prywatę na szpitalnym sprzęcie a z patrolem drogówki szło wszystko zalatwić
A schylek komuny i lata 90 to już w ogóle nic nie załatwiłeś jak nie dałes
@bombastick: ja wiem o czym ja mówię i ty doskonale też wiesz co robisz porównując nasze kraje tbh, za coś dytki dostajesz. Miche trzeba napełnić, po ludzku jednak byłoby mi wstyd na twoim miejscu.
a niektórzy mówią, że ta UE jest zła. Gdyby nie UE, to u nas byłoby tak samo, albo nawet gorzej

@przegryw_z_piwnicy: Przecież u nas i na zachodzie też mężczyźni nie mogli by opuścić kraju podczas wojny i byłoby dokładnie tak samo, albo nawet gorzej.
@Aquamen hihi i jak od pierwszego komentarza przewidzialem ze mam do czynienia z idiota, tak przez cala rozmowe wszystko potwierdzasz.

Jeszcze raz pozdrawiam. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@przegryw_z_piwnicy: Przykro mi, ale następne lata to będzie okres rozpadu wielu sojuszy. Zapewne słyszałeś o rozpadzie UE od ludzi którzy chcieli wcisnąć własną wizję polityczną. Cóż, ja się nie kieruję tu ideologią.
Współpraca gospodarcza z której słynęła EWG a obecna UE, to dwa różne twory.
Współpraca gospodarcza z której słynęła EWG a obecna UE, to dwa różne twory.

@Xing77: zgadza się, początki EWG to była w zasadzie współpraca teoretyczna, a nie jak teraz faktyczna. Po prostu zatrzyma się proces tworzenia federacji wzorem USA. Wielka Brytania wyszła z UE i ogólnie kiepsko na tym wyszła