Aktywne Wpisy
Jest tu też ktoś skąpy i dusi grosz jak ja ?
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
artur-klocek +35
Polityczna przyszłość po 13 lipca 2024 roku...
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
To on wydawał mężczyznom świadectwa. Jako referencje na stole leży 250 000 dolarów, 400 000 UAH i kilka tysięcy euro.
Pomyśl o tym, tylko w biurze kierownika podczas przeszukania znaleźli walutę wartą prawie 10 milionów hrywien. Mężczyźni, którym wydawał zaświadczenia, mogli łatwo i legalnie wyjechać za granicę. Widzisz, Ukraińcy mają tyle pieniędzy, że zawsze dzielą się z lekarzami.
WARSZAL
#ukraina #wojna #rosja #pieklomezczyzn
Dużo zarobił?
Nie wiem czy to zle intencje czy zwykla glupota kaza ci myslec, ze teraz Ukraina to bedzie swieta z dnia na dzien i wszystko bedzie cacy, bo zaczeli walczyc z korupcja.
Imho fajnie, ze probuja.
@Bioenergetyk: o, cały jeden, ten prorosyjski co planował przewrót
słyszałeś takie powiedzenie "wyjątek potwierdza regułe"?
W słowach „wyjątek potwierdza regułę” nie ma nic dziwnego ani wewnętrznie sprzecznego, jeśli przez regułę rozumieć tendencję, prawidłowość statystyczną, a nie prawo logiki. Bardzo często wyjątek pomaga spostrzec regułę. Na przykład dopiero gdy ktoś zbuduje zdanie niegramatyczne, uświadamiamy sobie, że istnieje gramatyka, czyli zbiór reguł budowy zdań (reguł dopuszczających wyjątki).
Jeszcze Cie kac trzyma z soboty?
@przegryw_z_piwnicy: bo jak wiemy wszędzie gdzie nie ma UE jest korupcja, a w UE to jej nie ma XD
UE sama powoduje korupcję, tylko na wyższych szczeblach.
@Bioenergetyk: czyli potwierdzasz moją teze? ok
@Bioenergetyk: średnio, a ciebie? pamiętaj o nawodnieniu!
@Bioenergetyk: Dużo zmienia bo nie zaczęła walczyć z korupcją a zaczęła stwarzać pozory walki z korupcją. To jest zdecydowana różnica.
Jaka teze? Chyba sie juz sam gubisz w tym co piszesz. Tak, zeby walczyc z korupcja to musi byc korupcja. Wiec przypadki zatrzyman za korupcje potwierdzaja istnienie korupcji. Pisalem w 1szym komentarzu juz, ze ukraina jest jednym z najbardziej skorumpowanych panstw w europie. A ostatnio podejmuja proby walki z ta korupcja, bo taki maja deal z usa.
Ktora czesc jest jeszcze niejasna?
Jest różnica między karamy za korupcje, a karamy za korupcję wybranych by pokazać, że coś robimy. Przy okazji pozbywamy się przeciwników politycznych a nasza frakcja dalej trzepie hajs na łapówkach.
Ale wiesz co? Masz racje. I juz nie odpisuj.
Nie będziesz mi życia układał Artiom.