Aktywne Wpisy
wakxam +351
Powiem wam, że jako już dorosły facet oglądnąłem jeden z odcinków "Muminków" i jako dziecko człowiek tego nie zauważa ale ta bajka przez swój klimat jest bardzo psychodeliczna, od początku przez muzykę, tajemniczość postaci i wywoływanie u człowieka takiego dziwnego uczucia, przecież te postacie, które tam występują ciągle są aluzją do naszych codziennych problemów, nawet depresji i wywoływanie takiej nostalgii poprzez grę na harmonijce przez Włoczykija! Ta bajka miała w sobie bardzo
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dzięki wam mam super życie.
Już po dwóch pOlkach u których prubowałem widzę że wpakował bym się w nudne, toksyczne życie, cycki małe i sflaczałe, wieczny grymas bo Chada Anglika nie upolowały a już po 30-37 lat mają, do tego bezdzietne, w tej samej robocie od lat za najniższą,
I to po studiach, i wakacje te same nudne w Polsce, tak wiem bo widzę FB i mamy wspólnych znajomych.
Dziękuję, za ten dar od losu.
Natomiast ja ~30 lat, pół świata zjechane rowerem, bikepacking, wycieczki górskie, plażowe, tysiące przygód i emocji, życie jak z filmu akcji, fenomenalne doświadczenie dla ciała i psychiki,
Ciało dociete i sylwetka mocno plażowa, urlop 2-4 razy do roku, łącznie 2-3 miesiące co roku, fura jest, kasa jest, dom w połowie odłożony jest,
Milfisko amerykańskie zadbane , gorące jest, 4 lata razem, i ani RAZU!!! kłótni lub fochow, złota kobieta, seks jak króliki, po 3-4 pod rząd, lodzik fenomenalny, masaż zamienny, opalanie się razem na pikniku, cZy to w UK lub na wspólnych wakacjach Portugalia, Hiszpania, Kanary,
Dzieci nie ma, bez gumy można, zawsze chętna i z pasją,
I to wszystko dzięki wam drogie pOlki i waszej hipergamii.
Dziękuję.
#uk #zwiazki #seks #podrywajzwykopem #podroze #podryw #milf #milfboners #milfmaszyna #przemyslenia #chadowezycie #wygryw #oswiadczenie #takaprawda #takasytuacja #wakacje #polka #blackpill #redpill #hipergamia
@Noami: zapomniałeś o żalach o związki międzyrasowe. Kiedyś pisał że samotne matki zarabiają średnio po 50k gbp na rok bo on takie zna
@Noami:
@KedzioRRz:
A to nie miałeś przypadkiem sytuacji z córką Milfa ( ͡° ʖ̯ ͡°)?