Aktywne Wpisy
xfin +25
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
wfyokyga +40
Dzień dobry
A sprawa z gwałcicielem z pracy już całkiem otworzyła mi oczy na to co tu się dzieje naprawdę. Ile ten świat jest warty...
#przegryw #blackpill
Niewiele kobiet pokonało zwierzęce instynkty. Większość kieruje się prymitywnym kryterium: zły moralnie - twardy, dobry moralnie - słaby.
Dochodzi do tego inny czynnik. Kobiety nie są zależne materialnie od mężczyzn więc wybierają wg wyglądu. Dopiero gdy ta
Powiedz. Ja się bardzo chętnie doedukuję.
Ja siebie uważam za wrażliwą duszę, parę razy się przy babie nie jednej rozkleiłem a i tak każda wiedziała że jak będzie jakiś problem to każdemu nogi przetrącę albo że wezmę każdy problem na bary.
Po za tym jak możesz mówić że Twój problem w relacjach to dobry charakter? Znajdź balans, bądź stanowczy, czasem postaw na swoim a gdy
Jeszcze trzeba by zdefiniować kim jest feministka, bo przy wykopowych definicjach to zapewne losowa Julka z tiktoka, która nie za bardzo wie o czym gada.
@PakoThugLife25 A gdzie ja napisałem, że nie można? Ja przedstawiłem punkt widzenia kobiet. Skoro wszystko jest ok to co robisz na tym tagu?
@slabart12 Rozumiem, że sobie żartujesz, że mamy kapitalizm na świecie?
Ogólnie to próbuję powiedzieć że jak jest zachowany balans i kobieta czuję się przy Tobie pewnie i bezpiecznie to jest zupełnie inaczej bo od każdej swojej panny słyszałem że bycie wrażliwym jest super, o ile wieczorem potrafisz przeczołgać ją po podłodze jak k---ę, taka konkluzja.
A co tu robię? Nie wiem, różne TAGI komentuję, te dwa
Myślę, że podświadomie wiesz, że coś jest nie tak i dlatego szukasz wiedzy.
Nie napisałem o tym że się podobają wrażliwi mężczyźni (choć może i takie są nie które kobiety), tylko nie usłyszałem nigdy od żadnej żeby to była wada o ile był zachowany balans.
Myślę że baby tak są skonstruowane, z
W ramach ciekawostki, miałem kiedyś znajomego który był raperem i do dziś pamiętam sylwester w 2017 na który przyszła taka panna z facetem... Facet siedział