Aktywne Wpisy
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Każdy chyba już zna
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
uniwerstal +193
Tutaj powstaje ważne pytanie: co mam robić do końca życia? Mam chorobę genetyczną, olbrzymi brzuch z powodu zmian w jamie brzusznej i niepełnosprawność w stopniu znacznym. Mając chorobę genetyczną nie chcę mieć dziecka. Z niepełnosprawnością, złym wyglądem i rentą 1400 zł nie mam najmniejszych szans na znalezienie żony, tym bardziej, że większość kobiet chce mieć dziecko, a ja go mieć nie mogę. Przez to czeka mnie samotne życie do śmierci. Planuję iść do pracy jako cieć, tylko problem w tym, że z grupą niepełnosprawności dostanę obiekt siedzący i nikt ze mną gadać nie będzie, bo z cieciem nikt się zadawać nie chce. W pracy będę siedział sam i w domu będę siedział sam.
Mam też problem z wyglądem. Mam stare ubrania i nie mam w czym iść do pracy. Jako piwniczak-rencista siedziałem w domu i przez 15 lat nie musiałem dbać o swój wygląd. Przez te wszystkie lata nie miało dla mnie znaczenia jak wyglądam. Aktualnie ubieram się, jak menel. Czasami widuję bezdomne osoby, co mają lepsze spodnie i kurtki niż ja. W takim stanie nie mogę iść na rozmowę kwalifikacyjną. Problem w tym, że nie umiem i nigdy nie umiałem się ubrać, a kupno nowych ubrań, to dla mnie dramat.
Zdaję sobie sprawę, że po śmierci rodziców czeka mnie życie w całkowitej samotności, ale jeżeli plan z pójściem na ciecia wypali, to po śmierci rodziców nie będę bezdomny. Jeżeli po śmierci rodziców mój stan zdrowia się pogorszy, to trafię do DPS, albo na ulicę.
#ochrona #renta #przegryw #przegrywpo30tce #neet
@paakcer: ta bo w wieku 22 lat brak doświadczenia to wielki problem (-‸ლ)
@Jurga09: op ma jakąś chorobę genetyczną, i #arcybebech
wg jego opisu, atrakcyjność i wizerunek to
To kanał o którym pomyślałem:
@dziobnij2: gratulacje i owocnej bezodmności
Edit: owocnej, w sensie że jakieś owoce możesz zrywać z drzew i dzięki temu nie umrzesz z głodu.
No ale wolisz nie pracować, więc xD
@MajsterOfWihajster: pierwszy ktory to zauwazyl :)
Mam to samo. Koles nie przepracowal dia, ale 1400 sie nalezy
Wiem może to oklepanie zabrzmi, ale nie myśleliście o IT? Skoro siedzicie w domu to macie kupę czasu na naukę, kursów darmowych na necie jest od z-------a, rok-dwa ciężkiej pracy i na jakiegoś juniora w końcu gdzieś was wezmą. U mnie w zespole też pracuje osoba niepełnosprawna i jakoś normalnie daje rade.