Aktywne Wpisy
Nokimochishii +271
Wygląda to fatalnie. Przelewa się jak jak Niagara jakaś...
#powodz
#powodz
#powodz
Czy naukowcy z UJ nie mogą opracować jakiegoś materiału który będzie pochłaniał wodę i zamieniał to w coś innego?
Czy naukowcy z UJ nie mogą opracować jakiegoś materiału który będzie pochłaniał wodę i zamieniał to w coś innego?
Tutaj powstaje ważne pytanie: co mam robić do końca życia? Mam chorobę genetyczną, olbrzymi brzuch z powodu zmian w jamie brzusznej i niepełnosprawność w stopniu znacznym. Mając chorobę genetyczną nie chcę mieć dziecka. Z niepełnosprawnością, złym wyglądem i rentą 1400 zł nie mam najmniejszych szans na znalezienie żony, tym bardziej, że większość kobiet chce mieć dziecko, a ja go mieć nie mogę. Przez to czeka mnie samotne życie do śmierci. Planuję iść do pracy jako cieć, tylko problem w tym, że z grupą niepełnosprawności dostanę obiekt siedzący i nikt ze mną gadać nie będzie, bo z cieciem nikt się zadawać nie chce. W pracy będę siedział sam i w domu będę siedział sam.
Mam też problem z wyglądem. Mam stare ubrania i nie mam w czym iść do pracy. Jako piwniczak-rencista siedziałem w domu i przez 15 lat nie musiałem dbać o swój wygląd. Przez te wszystkie lata nie miało dla mnie znaczenia jak wyglądam. Aktualnie ubieram się, jak menel. Czasami widuję bezdomne osoby, co mają lepsze spodnie i kurtki niż ja. W takim stanie nie mogę iść na rozmowę kwalifikacyjną. Problem w tym, że nie umiem i nigdy nie umiałem się ubrać, a kupno nowych ubrań, to dla mnie dramat.
Zdaję sobie sprawę, że po śmierci rodziców czeka mnie życie w całkowitej samotności, ale jeżeli plan z pójściem na ciecia wypali, to po śmierci rodziców nie będę bezdomny. Jeżeli po śmierci rodziców mój stan zdrowia się pogorszy, to trafię do DPS, albo na ulicę.
#ochrona #renta #przegryw #przegrywpo30tce #neet
Nie. Takich jak my jest ułamek. Znajdujemy się na marginesie. Max. 8%.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Komentarz usunięty przez moderatora
@jan-kowalski-nieudany-eksperyment: Nie mógł wtedy. Dopiero teraz czuje się na siłach, aby w ogóle móc to rozważać.
Dzięki za
Obserwację :)