Aktywne Wpisy
Czy rezygnacja ze studiów na przedostatnim semestrze to dobra decyzja?
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
freddd +319
Pamiętasz - plusujesz
#gimbynieznajo
#gimbynieznajo
#budownictwo #mieszkanie #remontujzwykopem #deweloperka #pytanie #pomocy #kiciochpyta
@grzemiak: źle rozumiesz ten komunikat. Przetłumaczę go: "tak, wiemy, że płytki sa źle przyklejone, będzie pod nie wnikać woda i je rozsadzać, mamy to w dupie i już teraz się przygotowujemy, by móc potem spuścić na drzewo każdą reklamację"
I to się do tego sprowadza. Płytki na balkonie są przyklejone źle, odspajają się i pewnie
@grzemiak: tak czy tak, podejrzewam, że obrała je dla chronienia własnej d--y (na upartego można by obstawać, że płytki na balkonie są częścią wykończenia elewacji i zarządca nieruchomości za nie odpowiada), zwłaszcza że ostatnimi czasy w mediach kwestie balkonów w złym stanie technicznym były dość modne :)
Jak pisałem, jeśli płytki już się ruszają i sa ubytki w fugach, to co byś tam nie zrobił, i
Tak jak napisałem, zabezpieczyć najtańszym kosztem.