Aktywne Wpisy

Puchacz93 +112
źródło: 1000003164
Pobierz
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #ex #pytanie
Co sądzicie o takiej sytuacji?
Kobieta wchodzi w związek z facetem, który wcześniej był w związku z osobą mocno zaburzoną i chora psychicznie. W pewnej chwili kobieta dowiaduje się od niego, że mimo że nie są już razem od roku, nadal przelewa on swojej byłej 1000 zł
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #ex #pytanie
Co sądzicie o takiej sytuacji?
Kobieta wchodzi w związek z facetem, który wcześniej był w związku z osobą mocno zaburzoną i chora psychicznie. W pewnej chwili kobieta dowiaduje się od niego, że mimo że nie są już razem od roku, nadal przelewa on swojej byłej 1000 zł

![Pod piramidą Cheopsa znaleziono 2km [sic!] Struktury,które wyglądają jak kolumny](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ea6f5099a697bb1ef3986ffa8b7626ed28db0c59fa45382d437a39e1cf47e232,q80.png)
#wroclaw
Serio tylko Polacy jako naród są tacy smutni i przykrzy XD
Ktoś gada źle po angielsku? Nikt mu nie zwróci uwagi tylko rodak.
Ktoś za granicą potrzebuje pomocy? Każdy pomoże, ale rodak ci wbije nóż w plecy.
Ktoś gada przez telefon/nagrywa głosówkę? Każdy ma w dupie, tylko
A topic jest o Ukraińcach co drą mordę, nie interesuje mnie co robisz w swojej
@MirexPL: no nieprawda, wiekszosc z centralnej polski
Człowieku, ja nigdy w gimnazjum nie byłem ;) I nie wiem co mają "Sami Swoi" do faktów skąd ludzie przyjezdzali, ja nie czerpię swojej wiedzy z filmow komediowych, tylko z książek. Moj dziadek był z Wielkopolski, a moja babcia
Dajcie jakieś statystyki albo skończcie pluc jadem na podstawie jakichś g---o urojonych informacji.
Wasze widzi mi się i przeczucia mają się nijak do rzeczywistości. Tak jest zawsze w każdym przypadku. Wnioski można wyciągać tylko na podstawie statystyki - duże ilości danych, zredagowanych w jakiś sensowny sposób.
Tu jest praca napisana przez panią doktor UW i zarazem pracownicę Głównego Urzędu Statystycznego, źródła danych pracy masz na samym końcu