Aktywne Wpisy

Larsberg +114
Mam wrażenie że wraz z premierą RDR2 dobiliśmy do graficznej ściany w grach wideo. Tytuły z najwyższej półki które ukazały się po tym arcydziele Rockstar może i miały większe wymagania ale nie oferowały przy tym bardziej realistycznej czy szczegółowej grafiki. Nadchodzące GTA VI po tym co mogliśmy zobaczyć na trailerach też tego poziomu raczej nie przebije.
#rdr2 #gry #grafikakomputerowa #pcmasterrace
#rdr2 #gry #grafikakomputerowa #pcmasterrace

Farezowsky +48
Przechodzę sobie powoli kolejny raz Cyberpunka i kurde, za każdym razem mówię sobie, jaka dla mnie to jest wybitna gra.
Fabuła, świat, rozgrywka, wszystko mi tutaj pasuje.
Dodatkowo patrząc po discordzie, reddicie to mam wrażenie, że społeczność wokół tej gry jest jedną z najbardziej aktywnych jeśli chodzi o gry singleplayer.
Obyśmy dostali niedługo jakieś nowe informacje o potencjalnym filmie/serialu z tego uniwersum
#cyberpunk #gry #cdprojektred
Fabuła, świat, rozgrywka, wszystko mi tutaj pasuje.
Dodatkowo patrząc po discordzie, reddicie to mam wrażenie, że społeczność wokół tej gry jest jedną z najbardziej aktywnych jeśli chodzi o gry singleplayer.
Obyśmy dostali niedługo jakieś nowe informacje o potencjalnym filmie/serialu z tego uniwersum
#cyberpunk #gry #cdprojektred

źródło: photomode_12032025_013734
Pobierz
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #ex #pytanie
Co sądzicie o takiej sytuacji?
Kobieta wchodzi w związek z facetem, który wcześniej był w związku z osobą mocno zaburzoną i chora psychicznie. W pewnej chwili kobieta dowiaduje się od niego, że mimo że nie są już razem od roku, nadal przelewa on swojej byłej 1000 zł miesięcznie, żeby dołożyć jej do terapii i leków . Twierdzi, że jest mu jej szkoda, bo nie ma nikogo, jest z przemocowego domu, miała próby S, mało zarabia, ma psa na utrzymaniu, a on zarabia na tyle, że nie zbiednieje. Twierdzi, że nie mają kontaktu, zablokował ją po tym jak z nim zerwała, a przelew po prostu jest automatyczny, którego mimo rozstania nie wyłączył z we. powodów . Nie ma żadnego ukrytego dziecka, to nie są alimenty tylko naprawdę pomoc w leczeniu. Czy jego nowa kobieta powinna się tym nie interesować (nie jej kasa) czy jednak jest to niepokojące?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@panczii: Dla mnie to też nic dziwnego. Poza tym żyjemy w świecie, w którym stabilny finansowo mężczyzna często nawiązuje relacje z kobietą z mniej zasobnym portfelem, a rzadko spotyka się to w odwrotnej konfiguracji. Mężczyźni zazwyczaj nie zwracają na to uwagi, a ja nigdy nie widziałem, aby bogata kobieta, na przykład sędzia o wysokich zarobkach, umawiała się z
Dlatego 7x częściej porzucają chore na nowotwór partnerki i popełniają 99% brutalnych przestępstw xD typowe urojenia wykopków.
Pozytywne jest też to, że sam o tym powiedział, że to nie wypłynęło gdzieś przy okazji. Gdyby sprawa miała drugie dno, to raczej by się nią nie chwalił.
Można też spojrzeć z drugiej strony, bo równie dobrze to on może być zaburzony
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
Tutaj to odleciales, tak jak ktoś napisał wielu facetów opuszcza śmiertelnie chore partnerki i zostawia bez pomocy więc to co robi ten facet to akurat dość duży wyjątek
To nie jest norma że były facet ci pomaga finansowo , to nie jest wogole norma że facet pomaga zamiast uciec od problemu jak zazwyczaj robią
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi