Aktywne Wpisy

Czemu to ostatnie pokolenie nie przykleja się przed domami polityków, bankierów czy celebrytów? Przecież utrudnianie już i tak trudnego życia przeciętnym zjadaczom chleba którzy o niczym nie decydują -jest bezsensowne.

njay +166
#kupujcopolskie <-- tag autorski
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
źródło: temp_file8010638157438241291
Pobierz

Czy jest tu może jakiś #niebieskiepaski , którego zdradziła dziewczyna i po jakimś czasie przerwy znów wróciliście do siebie i jesteście w związku do dnia dzisiejszego? Chodzi mi tutaj o zdradę emocjonalną typu np. flirtowanie z innym facetem, pisanie z nim za plecami,(bez żadnego seksu). A może ktoś był w podobnej sytuacji, wybaczył, wróciliście do siebie, a mimo wszystko nic z tego nie wyszło? Możecie trochę bardziej rozwinąć waszą historię, bo mi się właśnie taka przydarzyła i jestem w rozterce. Z jednej strony widzę, że zrozumiała swój błąd i chce wszystko naprawić, a z drugiej nie wiem czy będę potrafił drugi raz zaufać i czy ma to sens. Wszystko trwało około 2 dni, seksu nie było, bardziej pisanie za moimi plecami. #zwiazki #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Ale prędzej czy później będzie :D Odpuść sobie.
źródło: temp_file5146500271816633701
Pobierz─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Tak
Nie
Po co wracać do zdradzającej baby?