Aktywne Wpisy
MarekKucharz +120
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

Vegasik69 +50
źródło: 1000017450
Pobierz

dołączyłem ostatnio do projektu (jako frontend) a wrzuculi mnie w back. Abstrachując od tego że mój onboarding trwal jakieś 10 minut to po miesiącu załatwiania dostępów w końcu zacząłem coś robic. A robota wygląda tak że nie mam swoich zadan a siedzimy w 4 na połączeniu w slacku, jeden gość kręci kołem i osoba wylosowana dopisuje kolejną linijke kodu, a raczej przepkopiowuje z poprzedniej działającej podobnej lambdy i wszycy patrzymy czy zadziała. Także tego, nie polecam kontraktorni
#programowanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim