Aktywne Wpisy
tanebau +145
#tesla #cybertruck homologacja? A na co to komu potrzebne, a dlaczego?
źródło: 1000052586
Pobierz
gobi12 +100
Pamiętacie ten stół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
źródło: temp_file6670518616501059288
Pobierz

@Szinako: co prawda te antyukraińskie nastroje od początku wojny były dość nieudolnie podsycane przez takie trolle jak Ty. Na twoje szczęście ukraincy sami sobie strzelili w kolano tym pozwem i załatwili całą robotę za Ciebie
@JudzinStouner: Pewnie każdy tam ma teraz ślady uszczypnięć, bo nikt nie wierzy w to co widzi. Miliardy wydane na propagandę i akcje służb a wychodzi na to, że wystarczyło tylko poczekać aż Ukraina sama się pogrąży. Ciekawe czy są jeszcze na wykopie osoby, które nadal uważają, że przedłużanie wojny działa na korzyść Ukrainy.
@kontrowersje
@blah1blah2: Normalni ludzie wiedzący więcej niż to jak się zmienia kanał w telewizorze wiedzieli od początku jak to się skończy. Wy realistów zaczęliście nazywać po prostu ruskimi onucami. Tak jak wcześniej nazywaliście płaskoziemcami, antyszczepami, szurami dorosłe
Dodam jeszcze, że gdy Węgry starały się walczyć o swoje interesy to Ukraińcy też nazywali ich sojusznikami Putina i nawoływali do wyrzucenia z NATO.
@Szinako: ale jakich? Chodzi o to zboże i skargę czy coś więcej?
@Szinako: tylko ktoś kto nigdy z Ukraińcami nie miał do czynienia.
@Vinizius: xD Z każdym tych krajów są tak samo różne konflikty i za każdym razem ten sam płacz, że teraz to już ich nie lubimy.
Natomiast Zelenski staje po stronie Oligarchów plując w twarz Polsce która pomaga Ukrainie, niszcząc stosunki i szkodząc w ten sposób zwykłym ludziom. To zwykli ludzie stracą gdy Polska zmniejszy ilość pomocy wysyłanej na Ukrainę.