Aktywne Wpisy

vieniasn +21
ostatnio trochę pojeździłem w tragicznych warunkach i zdecydowanie zbyt szybko w tragicznych warunkach i ani razu nie zobaczyłem żeby zadziałała kontrola trakcji albo esp i wiele wskazuje że ja nawet nie mam tych lewackich bredni to nie szkodzi ale zaskakujące to jest że samochód z 2011 z rynku polskiego nie ma tego w wyposażeniu

czy ja komentuję na złym tagu czy każdy ma w p*ździe hokej i praktycznie występ drużyny gwiazd na olimpiadzie XDD
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta

@Szinako: co prawda te antyukraińskie nastroje od początku wojny były dość nieudolnie podsycane przez takie trolle jak Ty. Na twoje szczęście ukraincy sami sobie strzelili w kolano tym pozwem i załatwili całą robotę za Ciebie
@JudzinStouner: Pewnie każdy tam ma teraz ślady uszczypnięć, bo nikt nie wierzy w to co widzi. Miliardy wydane na propagandę i akcje służb a wychodzi na to, że wystarczyło tylko poczekać aż Ukraina sama się pogrąży. Ciekawe czy są jeszcze na wykopie osoby, które nadal uważają, że przedłużanie wojny działa na korzyść Ukrainy.
@kontrowersje
@blah1blah2: Normalni ludzie wiedzący więcej niż to jak się zmienia kanał w telewizorze wiedzieli od początku jak to się skończy. Wy realistów zaczęliście nazywać po prostu ruskimi onucami. Tak jak wcześniej nazywaliście płaskoziemcami, antyszczepami, szurami dorosłe
Dodam jeszcze, że gdy Węgry starały się walczyć o swoje interesy to Ukraińcy też nazywali ich sojusznikami Putina i nawoływali do wyrzucenia z NATO.
@Szinako: ale jakich? Chodzi o to zboże i skargę czy coś więcej?
@Szinako: tylko ktoś kto nigdy z Ukraińcami nie miał do czynienia.
@Vinizius: xD Z każdym tych krajów są tak samo różne konflikty i za każdym razem ten sam płacz, że teraz to już ich nie lubimy.
Natomiast Zelenski staje po stronie Oligarchów plując w twarz Polsce która pomaga Ukrainie, niszcząc stosunki i szkodząc w ten sposób zwykłym ludziom. To zwykli ludzie stracą gdy Polska zmniejszy ilość pomocy wysyłanej na Ukrainę.