Aktywne Wpisy

kapazgon +1
Dawno wrzucałam krzyżówki i łamigłówki. Piszcie w komciu swoje odpowiedzi. (。◕‿‿◕。)

Linnior88 +1
#damskiprzegryw coraz ciężej mi się żyje z borderline , rozwalilam sobie tym każdy związek bo mam potężne wahania nastrojów , szybko zmieniam mood i nie radzę sobie z własnymi uczuciami
Czasem mnie nachodzi myśl , że gdyby nie to paskudne coś to nadal byłabym z moim wieloletnim narzeczonym
Wszystko co czuje jest przejaskrawione potrafię bardzo kochać ale też strasznie nienawidzić
Często też sama sobie robię na złość żeby się "ukarać " najgorsze
Czasem mnie nachodzi myśl , że gdyby nie to paskudne coś to nadal byłabym z moim wieloletnim narzeczonym
Wszystko co czuje jest przejaskrawione potrafię bardzo kochać ale też strasznie nienawidzić
Często też sama sobie robię na złość żeby się "ukarać " najgorsze
ps. ruskie onuce miały racje.
#ukraina #wojna #rosja
@Szinako: co prawda te antyukraińskie nastroje od początku wojny były dość nieudolnie podsycane przez takie trolle jak Ty. Na twoje szczęście ukraincy sami sobie strzelili w kolano tym pozwem i załatwili całą robotę za Ciebie
@JudzinStouner: Pewnie każdy tam ma teraz ślady uszczypnięć, bo nikt nie wierzy w to co widzi. Miliardy wydane na propagandę i akcje służb a wychodzi na to, że wystarczyło tylko poczekać aż Ukraina sama się pogrąży. Ciekawe czy są jeszcze na wykopie osoby, które nadal uważają, że przedłużanie wojny działa na korzyść Ukrainy.
@kontrowersje: Największą
@blah1blah2: Normalni ludzie wiedzący więcej niż to jak się zmienia kanał w telewizorze wiedzieli od początku jak to się skończy. Wy realistów zaczęliście nazywać po prostu ruskimi onucami. Tak jak wcześniej nazywaliście płaskoziemcami, antyszczepami, szurami dorosłe osoby,
@Szinako: nigdy nie byłeś realistą koniasz xD. Cała Twoja aktywnośc na wykopie opierała się na szkalowaniu ukrainy i bronieniu rosji. Za to właśnie miałeś słusznie przypiętą łatkę onucy. Najlepsze jest to, że cała twoja robota okazała się gówno warta bo całą sprawe załatwił Zelenski pozwem i jednym wpisem na twiterze xD Ukraińcy sami sobie wykopali dołek, ja ich w tej sprawie bronić nie zamierzam
Dodam jeszcze, że gdy Węgry starały się walczyć o swoje interesy to Ukraińcy też nazywali ich sojusznikami Putina i nawoływali do wyrzucenia z NATO.
@Szinako: ale jakich? Chodzi o to zboże i skargę czy coś więcej?
@Szinako: tylko ktoś kto nigdy z Ukraińcami nie miał do czynienia.
@Vinizius: xD Z każdym tych krajów są tak samo różne konflikty i za każdym razem ten sam płacz, że teraz to już ich nie lubimy.
Natomiast Zelenski staje po stronie Oligarchów plując w twarz Polsce która pomaga Ukrainie, niszcząc stosunki i szkodząc w ten sposób zwykłym ludziom. To zwykli ludzie stracą gdy Polska zmniejszy ilość pomocy wysyłanej na Ukrainę.