Wpis z mikrobloga

jak myślisz będą przełamywać front w północnym Meksyku?

@bombastick: Pewnie na Księżycu. Przecież według ciebie lotnictwo jest w stanie rozbić wojska lądowe. To wreszcie się zastanów czy lotnictwo jest w stanie rozbić wojska lądowe, czy jest tak jak napisałem i lotnictwo jest w stanie nękać i pokiereszować siły lądowe przeciwnika, ale to wojska lądowe je zatrzymają i rozbiją.
  • Odpowiedz
Przecież według ciebie lotnictwo jest w stanie rozbić wojska lądowe.

@Szinako: fajnie się miotasz uwielbiam to, teraz powiedz w jakim celu US Army tworzy cięzkie brygady przełamania gdzie będzie ich używać?
  • Odpowiedz
Teraz wytłumacz wszystkim, że to nie to miałeś na myśli, że jesteś tylko hejterem, który atakuje każdego bez powodu xD.

@Szinako: tu masz odpowiedź, choć wiem ze i tak nie zrozumiesz zawsze mozesz sie bic z chochołem ktory stworzyłeś

Proktoaresor

1 godz. i 11 min temu
  • Odpowiedz
Nie będzie. W Polsce powinna być stała obecność amerykańskich brygad pancernych, a nie lekkiej piechoty.

Ale jest akurat dokładnie tak jak Bartosiak to mówi. USA nie chce być zmuszone do automatyzmu. Gdyby ich Brygady pancerne były już na wschodniej flance to od pierwszego dnia musiałyby walczyć i byłby też pewnie celem ataku. USA chce mieć całkowicie wolne ręce i samodzielnie podejmować decyzje.

@Szinako: Brednie.

Pancerna pięść na wschodniej flance to
  • Odpowiedz
@selflessness: nerdzik w okularkach widzę zdjął już całkowicie pelerynę pozorów i oficjalnie agituje za pisiorami, ciekawe czy Zychowicz dalej będzie nazywać go ekspertem niezależnym
  • Odpowiedz
  • 1
@Szinako daj spokój, szkoda w ogóle strzelić ryja na nic+. W Polakach jak zawsze mocna jest myśl o sprawiedliwości świata i że przecież każdy aż się pali do umierania za Białystok.

K---a, przez takich ludzi ten kraj zawsze będzie takim gównem. Bo ich nie interesują fakty, tylko ich wyobrażenia o tym, jak powinno to wyglądać
  • Odpowiedz