Aktywne Wpisy

WezelGordyjski +248
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
źródło: temp_file8188384582640769469
Pobierz
mirage50 +188
w TVN tradycyjnie na pasku "MARSZ NARODOWCÓW" xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci

Dobijcie mnie... Kończę dziś 32 wiosny, wczoraj uciekłem z Podlasia I #emigracja w okolice Berlina, zostawiła mnie narzeczona, boję się nowej pracy no i nie znam Niemieckiego.
Wczoraj w sklepie miałem takiego stresa robiąc zakupy że w głowie się nie mieści.
Ehhh dziś śpię u ziomeczka na podłodze i jutro pierwszy dzień w pracy i współpracownik ma mnie zabrać do siebie na mieszkanie na 2tyg.
Boję się Mirki :(
#wykop30plus #niemcy #przegryw
źródło: temp_file8070604659730490980
PobierzBlady strach i kocioł w głowie czy to dobra decyzja plus wielki dzwon głową w ścianę z napisem "bariera językowa". 10 lat później zostaje tylko uśmiech na myśl o tym wszystkim, a życie płynie dalej, już z innymi problemami, bo problemy będą zawsze tylko z innej strony :)
@Recydywa dziękuję za miłe słowo Mirku trochę pozytywniej do tego podszedłem po przeczytaniu tych wszystkich komentarzy poradziłem sobie w życiu z wszystkim to I z bariera językowa sobie poradzę
Jutro mam pierwszy dzień w pracy, robota nie ciężka na ciężarówkach w poczcie więc poradzę sobie na miekko( ͡º ͜ʖ͡º)
Po robocie kierowca ma mnie przekimac do 1 października I od 1 mam mieszkanie do wynajęcia tylko na innej wiosce już.
Ogólnie to jestem pod Berlinem w Ludwigsfelde i później mają mnie przenieść do
Już nawet nie przejmuje się tym że tylko mama z życzeniami zadzwoniła xD
Robię kurczaka z warzywami i lecę łazić dalej.
Chce być tutaj bardziej aktywny sportowo też żeby nie być typowym polaczkiem za granicą co pije i leży po robocie tylko...
Ja lubię zwiedzać I poznawać nowe miejsca.
Na zdjęciu jest kościółek z 18w. Który jest piękny.
źródło: temp_file1733306525019162530
Pobierz@czuczer: chyba źle, bo ktoś chory nie dostanie potrzebnych mu narządów
pamietaj badania i guma - wiecej ze streamow zarboisz - noszone gacie puszczaj po minimum 100E/szt