Aktywne Wpisy
sylwia-rasch +387
Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi

Pan_Precz +3
#komputery ludzie pomóżcie mi! kupiłem nowego kompa (parametry na foto). Zakup był w 2021 roku i muli mi od początku jak cholera. mam problem w nim cokolwiek zrobić. kupiłem go jako rezerwę ale jet hujowy w ciul. Czy dodanie pamięci mi pomoże go usprawnić?
To nie jest komputer do gry tylko do oglądania filmów i do worda-eksela.
Ale h-j nie chodzi jak nalezy. CO Z NIM ZROBIĆ
To nie jest komputer do gry tylko do oglądania filmów i do worda-eksela.
Ale h-j nie chodzi jak nalezy. CO Z NIM ZROBIĆ
źródło: KOMP FV 2021
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora