Aktywne Wpisy

CerealExperiment +49
Chciałbym się tu znaleść
źródło: 1000009036
Pobierz
NihilistycznyFemboy +113
Pamiętam jak moja mama się mną opiekowała to był najlepszy czas w moim życiu tak bardzo chciałbym żeby ona dalej żyła ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@mirko_anonim: Tak a co? Ja już pi##dole. Tyle razy mówiłem, że prawdziwej miłości tam nie znajdziesz. Nawet jeśli, to nie masz gwarancji, że laska
Tak, a o co chodzi?
@DrGreen_2: tylko ilu takich jest? jakie jest prawdopodobieństwo, że to się uda?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@DrGreen_2: Oczywiście że tak. Wykop wykopem, ale używając aplikacje może znajdzie się 10 par na 10.000 osób. Mówimy tu o prawdziwej miłości, a tam to jest jak szukanie igły w stogu siana. Wystarczy jeden mały błąd i już wylatujesz z kolejki. wystarczy, ze masz nietaki kolor włosów i out. To o jakim związku my
Mam 26lvl, więc taki wiek, że większość znajomych już sparowanych albo się hajta. W tym sezonie byłem na 3 ślubach i wszystkie pary poznały się na tinderze. Tak samo wśród znajomych w związkach powiedziałbym ponad połowa poznała się przez jakieś aplikacje, więc ewidentnie się da. Mieszkam jednak w dużym mieście, gdzie wybór nawet dla niebieskich jest spory, a moi znajomi to w większości ogarnięci życiowo ludzie z przedziału 5-10,
@
Właśnie O to mi chodzi. Poznawanie sie w Internecie ma cholernie dużo wad. Na żywo zawsze jest inaczej.