Wpis z mikrobloga

Dawanie ekranu 60Hz i USB 2.0 w telefonie za 4700zł żeby zmusić do kupna wersji pro (a najlepiej pro max) to jakiś niesmaczny żart. To są po prostu archaizmy które nie przystoją. Jakoś Samsung to rozumie i potrafi zrobić sensowny podział między S23 zwykłym, a ultra.

#apple #iphone #android
kobiaszu - Dawanie ekranu 60Hz i USB 2.0 w telefonie za 4700zł  żeby zmusić do kupna ...

źródło: Apple-iPhone-15-Pro-lineup-color-lineup-geo-230912_big.jpg.large

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to teraz z laptopa kolegi który nie ma airdropa.

@Kouros: i jeszcze z linuxa z linii poleceń xD

Szok, Apple nie gada z Windowsem i Windows nie gada z Applem, niemożliwe
  • Odpowiedz
@sebusik: nie, nie z Linuksa z linii poleceń, tylko z normalnego komputera używanego przez 90% ludzkości. Próbujesz bronić idotyzmu którego nie da się wybronić, przesyłanie plików na/z iphona jest w c--j niewygodne i jest to celowa polityka apple a nie brak odpowiedniej technologii.
  • Odpowiedz
Próbujesz bronić idotyzmu którego nie da się wybronić, przesyłanie plików na/z iphona jest w c--j niewygodne i jest to celowa polityka apple a nie brak odpowiedniej technologii.

@Kouros: w dupie to mam, ja mam maca, a przesłać pdfa z komputera kolegi pdfa z komputera kolegi ostatni raz potrzebowałem nigdy
  • Odpowiedz
czyli potwierdzasz ze jest z-----e, ale w twoim jednostkowym przypadku to nie przeszkadza

@Kouros: no całkiem dużo jest tych jednostkowych przypadków, bo ktoś tych produktów jednak używa XD
  • Odpowiedz
. A teraz powiedz mi, jak w prosty sposób przesłać PDF z pc na iphona.

To oczywiście pytanie retoryczne - nie da się.

@Kouros: Przez Iclouda. Nie dziękuj.

No chyba, że zamierzasz teraz wypalić tekstem "co w przypadku gdy nie mam polączenia z internetem" To nie mamy o czym rozmawiac.
  • Odpowiedz
@Kouros nawet się nigdy nad tym nie zastanawiałem, bo mi to nigdy nie było potrzebne xD ale jak wysyłam cokolwiek z PC do żony, która ma ajfona, to zawsze przez whatsapp, który jest przecież na PC. Problem solved.
  • Odpowiedz
@Wyso52: kolejny dzban, tak właśnie moglbym wypalić, często mam sytuacje ze nie ma neta i wtedy trzeba coś wysłać, wyjdź czasem ze swojej banki
  • Odpowiedz
@sebusik: nie napisałem ze jednostkowe przypadki używają iphona, bo sam go używam i brak tej funkcjonalności w-----a mnie najbardziej, tylko ze jednostki żyją sobie w taki sposób ze wspomniana wada w ogóle im nie przeszkadza
  • Odpowiedz