Aktywne Wpisy

Dominik76 +128
#p0lka
Mulat, student, pracujący, aktywny, i nie karzeł 180 tylko minimum 183 to ma z czym startować do pięknej, niewysokiej acz stawiającej warunki p0lki.
Mulat, student, pracujący, aktywny, i nie karzeł 180 tylko minimum 183 to ma z czym startować do pięknej, niewysokiej acz stawiającej warunki p0lki.

Jabby +129
Jedna jedyna rzecz jaka względnie wychodziła naszemu głupawemu rządowi to relacje z Ukrainą począwszy od rozpoczęcia konfliktu i to jak świat postrzegał naszą w nim rolę.
Oczywiście nawet to ci pisowscy idioci, z Morawieckim na czele, musieli spektakularnie spieprzyć. Jedna bezdennie głupia wypowiedź naszego "premiera" i świat już uważa że Polska strzeliła focha za zboże i odcięła pomoc militarną dla Ukrainy. Wizerunkowa katastrofa.
Trzeba koniecznie tych debili za miesiąc oderwać od władzy.
Oczywiście nawet to ci pisowscy idioci, z Morawieckim na czele, musieli spektakularnie spieprzyć. Jedna bezdennie głupia wypowiedź naszego "premiera" i świat już uważa że Polska strzeliła focha za zboże i odcięła pomoc militarną dla Ukrainy. Wizerunkowa katastrofa.
Trzeba koniecznie tych debili za miesiąc oderwać od władzy.

https://wykop.pl/wpis/72749845/wpis
Jak nie wypłacacie na moją kampanię, to chociaż wpłaćcie dla dziewczyny.
nie odróżniasz popytu od podaży. z tym streamingowym popłynąłeś
w kwestii niewiedzy co proponuje partia... zasugerowałeś że nie wiem co proponuje partia... No to widzę że nie dość ze czytasz bez zrozumienia bo nie wiem jak to odkryłeś, to dla ciebie konkurencja wygląda tak samo jak NFZ tylko wiecej papierków... Stąd to myślenie o sms'ach!!! Twoja sugestia i pytanie czy ma być centralny system smsów dowodzi ze nie da rady Tobie
zbanować mogę Ciebie już teraz. Nie muszę czekać aż coś źle zrobisz. Sam fakt straty czasu na Ciebie mnie dobija, no ale cóż. odpowiem Tobie na tamte pytania wywodzące się z Twojej ignorancji i pychy i już po prostu nie bede odpisywał na gościa który podaje link do zarobków na tle europy bez normalizacji cen i wypłat krajowych
A ta sugestia pasywno-agresywnej postawy jest nawet zabawna. Taki jestem konserwatysta-liberał/ciepły-zimny/pasywno-agresywny.
Ty tak na serio?
Lekarzowi szpital za tą godzinę zapłaci, personelowi, a no i prąd.
NO ALE NFZ NIE ZAPŁACI. - powiedział makaron z jajkiem i zamkną temat. XD
aberracja.
Pobawię się w Ciebie bo to nawet zabawne. O proszę Czcigodny Wykopku tu link do opisu niemieckiego systemu ->
https://datev.pl/system-opieki-zdrowotnej-w-niemczech/
Dlaczego zadziała? Gdyż prawo popytu-podaży choćby skały srały jest nieubłagane.
I przepraszam że tyle odpowiedzi, ale chciałem rozbić tego tasiemca na kilka mniejszych. Zwłaszcza ze cytowanie na aplikacji to jest mordęgą. Trzeba zacytować wszystko, wyciąć jeden kawałek i usuwać resztę.
@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz: dobra, musisz trollować. Wkleiłem Ci link do artykułu napisanego na podstawie raportu GfK, raport który w sile nabywczej uwzględnia to różnice w lokalnych cenach dóbr i usług. Może masz jakieś lepsze raporty innych instytucji, ale musisz wiedzieć, że raporty GfK są wykorzystywane praktycznie wszędzie.
znowu zmiany tematów...
smsy jasno pokazały, że twoje odpowiedzi są randomizowane na podstawie haseł kluczy.
Mylisz wątki. przepraszam. specjalnie zmienisz wątki
@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz: jak prywatny ubezpieczyciel ma mięć wpływ na to, że placówka z którą będzie miał podpisany kontrakt będzie wysyłać przypomnienia w formie SMS o nadchodzących wizytach? Czemu obecnie jest to dobrowolne i część placówek to robi, a część nie?
Wiesz? Bo mogę Ci zdradzić sekret, nadstaw uszu i tylko nie mów nikomu:
@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz: czyli tak jak pisałem, wprowadzenie systemu powiadomień będzie zależało od placówki lub ubezpieczyciela. Więc co, już moje odpowiedzi nie są takie losowe?
Czyli można podsumować:
- Nie wiesz jak ma wyglądać system ubezpieczeń po zmianach Konfederacji
- Sugerujesz, że ma wyglądać jak
wiekszość to nieprawda, a jak któryś jest prawdą to sie z tym nie kłócę jak np. "Zauważyłeś ze nie każdy w systemie dostanie sms" No tak zauważyłem. zgadza się
choćby np. "Nieudolnie próbujesz mnie obrazić"
Uważam, że wyszło całkiem nieźle, pomimo iż nie próbowałem.
A właśnie, bo nie mogłem znaleść wątku. To akurat proste pytanie. Wystarczy napisać do Michała wawra, on przedstawiał te wyliczenia na konferencji i był z tego co kojarzę osobą odpowiedzialną za ten punkt programu.
A tu masz wyliczenia na szybko.
Podstawa w dobrej jakosci i uzyteczności nawet do 30 000 . MAX plus koszty dodatkowe plus koszty robocizny do 44 tysiecy wg artykułu.
Rozumiem że Wawer uśredniał bo nie kazdy bierze
podaj prosze jeszcze wątek to też tam to umieszcze
przykro mi ale KŁAMIESZ.
Boisz się podać link? że Kłamanie wyjdzie na jaw?
Więc nadal nie wiem skąd jest ta kwota średniej 35 tysięcy oszczędności (2), jeśli dla przeciętnego mieszkania